Daewoo Tico

Produkcję Tico rozpoczęto w Korei w 1991 roku. Technicznie jest ono kontynuacją modelu Alto a następnie Maruti firmy Suzuki. W Polsce Tico pojawiło się już w 1993 roku, a trzy lata później na Żeraniu rozpoczęto jego montaż .Auto z przeznaczeniem na samochodzik miejski spełnia swoją funkcję doskonale. Pięciodrzwiowe nadwozie tej wielkości nie jest często spotykane, a zastosowanie prostych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do syfa

To pewnie caly jestes syfem i nie masz nawet rowerku 3 kolowego. Smieszny jestes

Tico SYF

Jechalem tym raz i nigdy prze nigdy tak sie nie balem przy 60km/h wszystko sie trzesie szumi a te dzwi grubosc troche wiekszej niz szyba jednym slowem gowno a nie auto. Jak cos takiego moze byc dopuszczone do ruchu. nigdy prze nigdy nie wsiade do SYFU!!!!!!!!!!!!!

Studenckie autko:)

Witam! Lepszego auta dla studenta nie ma! No chyba, że dla takiego z burżuazji. Ja musze oszczędzać więc mam Tico w dodatku na gaz!! I co? I daję radę. Nie muszę szału robić na ulicach. Jeżdżę, wlewam i jestem zadowolony. W przyszłości kupię coś innego na pewno ale nie da się ukryć, to jest studenckie autko!

Macie naczaskane

Ludzie opisujecie prawdę ja się z wami zgadzam bo jest to autko tylko i wyłącznie przystosowane do jazdy po mieście
a wy wszyscy marudzicie jakie to niebezpieczne a znajdźcie mi autko które pali 4 litry :)

Świetny samochodzik:D

Mam samochód z silnikiem 900. Jestem zadowolony z niego. bez problemu osiaga prędkość około 155 km/h.Karzdemu go polecam.:)))

tico

A JA MIAŁEM TICO 7 LAT ZROBIŁEM NIM 113 TYŚ KILOMETRÓW I MNIE NIGDY NIE ZAWIÓDŁ. BYŁEM NIM W CZECHACH, SŁOWACJI I NA WĘGRZCH. SPRZEDAŁEM BO RDZA ZACZĘŁA WYCHODZIC DELIKATNIE NA DRZWIACH I POWIĘKSZYŁA MI SIĘ RODZINA I POTRZEBOWAŁEM TROCHĘ WIĘKSZE AUTO. DLA DWÓCH OSÓB Z DZIECKIM SUPER AUTO. POLECAM GORĄCO TYM CO CHCĄ KUPIĆ DOBRE MIEJSKIE AUTO ZA MAŁE PIENIĄDZE.

najgorsze guwno

wyglada to jak zelasko j jest do dupy zbiera sie do sety w 20 s porazka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TICO:))

Osobiscie nie mialem przyjemnosci jezdzic tym autem i nie wiem jak tem jest z komfortem, ale wiem ze w czasie wypadku strefa zgniotu konczy sie za tylna szyba:)))
Pozdrawiam wszystkich.

hahahaha ja tam bym wolała podka

Raz peugotem jak przetrąciłem tico to cały przód odpadł (cała komora silnika), konbietka miała szczęście, że wyszła cało. Ale co by było jak by wyjechała dalej?? A raz jak przeglądali zawieszenie to postawili tico na gumowych kołkach i progi powginały się pod ciężarem samochodu.

MARUTI

OD POL ROKU JEZDZE 13 LETNIM POPRZEDNIKIEM TICO-SUZUKI MARUTI, ZROBILEM 15 TYS KM I JAK NA RAZIE WYMIENILEM TYLKO BEZPIECZNIKI! PRZEBIEG 130 TYS KM SUPER AUTKO ZA GROSZE, PALI 4,5-5,5 POLECAM :)

Rodzinny:)

Mam to autko w spadku po ojcu i jeździ się nim wyśmienicie, najlepsze jest krótkie sprzęgło - w żadnym seryjnym wozie nie ma sprzęgła rajdowego a tu proszę - jest. Poza tym bezawaryjny, tylko naturalne zużycie części. Przy mojej uczciwie zarobionej pensji nauczyciela jest to wymarzone auto :) i do tego bardzo pojemne :))

Cala prawda o Ticu

http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=658304

hamulce

mam klopot z hamulcami caly czas zapiekaja sie cylinderki ma ktos na to zlota rade??????

brawo

brawo brawo ale klawo

Tikacz Kichacz

łoj dobżeś ty to napisałaś uważałam że to co napisałeś edzie se pszestrogo nia tiko-czakuw kture majo moje kolegi i dwuch mojih pszyjaciouw ktore(odmieniamy se przez kto!!!!!!!!) gdy wyjechaly po naciny ched w pola dwukołuwko zaczeło sie chmarać i cosik z nieba zaczeno smarkać i porabotało im wilkie jamy w blasze tam na dahu i tam gdzie sie slinik zapiera. zaszszpachlował im tam tyn edzio torpedzio tam ched z pagora lecz gdy nałożył szpiahle to sie resory łodespawały gdyż łokazało sie że był to za fest wilki ćinżor i sie to wszystko zakisiło no i se w net zagniło i musiołem najmować dalyj edzia torpedzia tam chyd z pagora żeby zaspawał resora

TICO to ZŁOM

Pracuje w warsztacie i robiłem kilkanascie tych trumienek lekkie pukniecie i nie ma co prostowac podłuznice gniecie podnosnik typu żabka, wachacze też jakby z papieru wszystko c***a warte nie żebym to złosliwie pisał ale powinno miec ograniczenie predkosci do 10km/h a nie rozpędzac sie do 150 czy 160
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

rewelka

jezdze ticiem od 7 lat przebieg 130 tys.lozyska wymieniam i dalej smiga. spalanie w trasie 4.5 na 100 miasto 5- 5.5 wszedzie zaparkuje, wszedzie sie wcisne no i te slodkie szyby elektryczne z przodu , powoli sie pouszczaja ale na swiatlach jakie zainteresowanie hehe. to super auto polecam.

Kochu

Bujać się od mojego kochanego tik taka!!!!!!!!!!! nie ma lepszej bryki! tylko trzeba nad nia troche popracowac i ja ulepszyc! ale dla chcacego nic trudnego! pozdroofka dla wszystkich a w szczegolnosci dla maniakow Tico!!!!!!!!!!!!!!!!!
RED LINE RACERS :)

Kochu

Bujać się od mojego kochanego tik taka!!!!!!!!!!! nie ma lepszej bryki! tylko trzeba nad nia troche popracowac i ja ulepszyc! ale dla chcacego nic trudnego! pozdroofka dla wszystkich a w szczegolnosci dla maniakow Tico!!!!!!!!!!!!!!!!!
RED LINE RACERS :)

Tico cos wam zrobilo??

Podejrzewam ze ostatnie 3 opinie sa od jednej osoby. One maja chyba jakies kompleksy. Oczywiscie kazdy ma prawo do wlasnego zdania, ale dlaczego przy okazji obrazac innych?? takie cos tylko w Polsce mozliwe. Ja mam tico i zadowolony jestem,mi wystarcza. Pozdrawiam wszystkich
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0