Daj mi szansę

Daj mi szansę
Jestem młodym 32lata, wysokim 189cm, facetem, normalnym i pracowitym, jestem w związku, teraz pewnie wszystkie kobiety mnie zkrytykuja, tak jestem w związku w którym wkradła się rutyna, wygasła miłość zostały kłótnie.

Nie potrzebuje sexu ani przygód, potrzebuje rozmowy, jest wiele takich związków jak mój, siedzimy w nich z różnych przyczyn, wspólny majątek, dzieci, strach przed poznaniem kogoś, lub strach przed zmianami.

Chciałbym poznać kogoś kto mnie rozumie, kogoś kto również jest w takim związku, nie pozwólmy żeby to dalej trwało, zróbmy coś z tym, każdy ma prawo do szczęścia.

Jeśli nie chcesz nic niszczyć to może po prostu porozmawiajmy, czasami rozmowa czyni cuda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potrzebujesz psychologa.
Kobiete moglbys bardzo skrzywdzic.
Prawdopodobnie swoja parnerke tez krzywdzisz.Mozliwe tez ,ze wzajemnie sie krzywdzicie,ale od tego sa fachowcy,ktorzy moga pomoc,obojetnie w jakim kierunku by to mialo pojsc.
Probujesz rozwiazac swoj problem cudzym kosztem.Przemysl to.Oszukujesz sam siebie i i chcesz oszukac innych.
To toksyczna propozycja.

Osoba,ktora doswiadczylo zycie.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

"nie pozwólmy żeby to dalej trwało"....treść twego ogłoszenia, więc coś z tym zrób! Są dwa wyjścia albo będziesz walczył o związek w którym jesteś albo go zakończysz. Chcesz porozmawiać? Proponuję wizytę u specjalisty.
Powodzenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

nawet dobry psycholog Tobie nie pomoże, jak sam nic z tym nie zrobisz chłopie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0