Daj się poznać-replay:)
Wybaczcie za powtarzanie postu, ale po pierwsze-przenoszę go na bardziej adekwatną część (jak sama nazwa wskazuje-"poznajmy się":), a po drugie-dopisuję bardzo istotną (jeśli nie najważniejszą) cechę poszukiwaną u płci przeciwnej: inteligencję (!). Niestety-po przeczytaniu kilku wiadomości przesłanych na priva-stwierdzam, że jest to cecha deficytowa...Na przyszłość bardzo proszę nie tracić czasu i nie zaśmiecać skrzynki wpisami poniżej poziomu...
A teraz od początku:
Zamiast narzekać, że brakuje miejsc gdzie można by poznać interesujących ludzi, postanowiłam zapoczątkować wątek gdzie każdy może się przedstawić, napisać kilka słów o sobie i dać na siebie namiary.:)
Obywatelska i całkowicie oddolna inicjatywa na przekór portalom z aspiracjami (lub bez), których reklamy zaczynają działać mi na nerwy i (mnie przynajmniej) skutecznie zniechęcają.;)
Spróbować chyba nie zaszkodzi, prawda?:)
To ja pierwsza:
Na tej planecie od 28 lat. Odważna i samodzielna. Lubię twardo stąpać po ziemi. Trzymam się swoich zasad i nie naginam ich aby przypodobać się innym. Wolny czas spędzam najczęściej aktywnie. Najlepiej wypoczywam w górach, ale z racji znacznego dystansu do pokonania na południe naszego kraju, znalazłam sobie ciekawe alternatywy (np. rower). Nie pogardzę dobrą książką, zdecydowanie staram się zawyżać marne wyniki czytelnictwa w Polsce. ;) Z muzyki-wszystko bez ograniczeń, byleby ciekawie (w wielkim skrócie-radiowa trójka). Nic nie jest dla mnie oczywiste, cały czas dziwię się światu i niech ta ciekawość pozostanie we mnie jak najdłużej-to chyba mój motor napędowy. :)
Z góry dziękuję za znajomości z panami:
- żonatymi
- dzieciatymi
- co sami jeszcze są jak dzieci ;)
- młodszymi ode mnie (nie mylić z wymogiem z punktu wyżej!)
- szukającymi podrywu na jedną noc
- niższymi ode mnie jak założę buty na obcasach, a mam 173 cm wzrostu (sorry za pragmatyzm;)
To byłoby w wielkim skrócie na tyle.
Jak do mnie napisać-każdy wie. :)
A teraz od początku:
Zamiast narzekać, że brakuje miejsc gdzie można by poznać interesujących ludzi, postanowiłam zapoczątkować wątek gdzie każdy może się przedstawić, napisać kilka słów o sobie i dać na siebie namiary.:)
Obywatelska i całkowicie oddolna inicjatywa na przekór portalom z aspiracjami (lub bez), których reklamy zaczynają działać mi na nerwy i (mnie przynajmniej) skutecznie zniechęcają.;)
Spróbować chyba nie zaszkodzi, prawda?:)
To ja pierwsza:
Na tej planecie od 28 lat. Odważna i samodzielna. Lubię twardo stąpać po ziemi. Trzymam się swoich zasad i nie naginam ich aby przypodobać się innym. Wolny czas spędzam najczęściej aktywnie. Najlepiej wypoczywam w górach, ale z racji znacznego dystansu do pokonania na południe naszego kraju, znalazłam sobie ciekawe alternatywy (np. rower). Nie pogardzę dobrą książką, zdecydowanie staram się zawyżać marne wyniki czytelnictwa w Polsce. ;) Z muzyki-wszystko bez ograniczeń, byleby ciekawie (w wielkim skrócie-radiowa trójka). Nic nie jest dla mnie oczywiste, cały czas dziwię się światu i niech ta ciekawość pozostanie we mnie jak najdłużej-to chyba mój motor napędowy. :)
Z góry dziękuję za znajomości z panami:
- żonatymi
- dzieciatymi
- co sami jeszcze są jak dzieci ;)
- młodszymi ode mnie (nie mylić z wymogiem z punktu wyżej!)
- szukającymi podrywu na jedną noc
- niższymi ode mnie jak założę buty na obcasach, a mam 173 cm wzrostu (sorry za pragmatyzm;)
To byłoby w wielkim skrócie na tyle.
Jak do mnie napisać-każdy wie. :)