Damski Śledzik - Ostatki

Temat dostępny też na forum: Damski Śledzik - Ostatki
OSTATKI - DAMSKI ŚLEDZIKstart godz.21.00Djs: * Mecenasowa FRESH-ŚWIEŻYŃSKA* PARYSS HILTON* MADAME HYPNOSIS* ELFICA GALADRIELA* ŻMIJKA* SKÓRCZYNA aka SKINNYETTA* LINDA MUCHACHA* SBECJAWizualizacje - MADAME SZUPICZKA & OXANNA x 43W ten jubileuszowy wieczór konkurs na "Najpiękniejszą Wszechpłci" poprowadzi SKÓRCZYNA aka SKINNYETTA ze znanego i bliskiego naszym sercom zespołu Skinny ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

juuuuuuuuuuuuuuuużż??

śledzik?? nawet nie poczułam karnawału............. ału

:)

byłam w zeszłym roku na sledzikowej imprezie,i goraco polecam...Niestety w tym roku mnie tam nie bedzie:(

śledzik

polecam wszystkim z*******a impreza nigdzie sie tak nie ubawicie pełny luz i zabawa do rana sssssuper

zabawa do rana??

To cos nowego. Zabawa "sledzikowa" powinna trwac do polnocy. Pozniej juz jest Wielki Post. No chyba, ze komus "wsio rawno"...

Do kropelki

Mi wsio rowno:) wiec ja do rana.

Super impreza!

Dla każdego coś dobrego!

Inne tematy z forum

Spotkanie (nie)zwykłych Kobiet (3 odpowiedzi)

Spotkania (Nie)zwykłych Kobiet to inicjatywa, która powstała z myślą o kobietach mierzących się z...

Festiwal Smaków Regionalnych (9 odpowiedzi)

Festiwal Smaków Regionalnych w AmberExpo Gdańsk powraca w dniach 28.02-1.03.2026 r.! Druga edycja...

Świat Automobilów (7 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkową serię Motoryzacyjnych Śród, podczas których co tydzień prezentować...