Dancingi dla każdego w każdą środę i niedzielę

W każdą środę i niedzielę od godz. 17 zapraszamy na dancingi .W miłej , rodzinnej atmosferze można potańczyć w rytmach przebojów minionego półwiecza. Specjalnie dla Państwa nasz Dj wyczaruje niezapomnianą atmosferę w rytmie rock and rolla, lecz nie zabraknie biesiadnych melodii!!!Przyprowadźcie swoich znajomych, przyjaciół.Doskonały sposób na pogodę ducha i dobrą kondycję fizyczną.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dancing

Uważam,że to bardzo fajna sprawa i chętnie bym się tam poszła wytańczyć,ale mam troche daleko,bo jestem ze śląska.

super

uważam że to bardzo dobry pomysł na spedzenie wolnego czasu.niestety nie mam osoby towarzyszacej żeby sie tam wybrac. może znajdzie sie jakas miła dziewczyna która poszłaby ze mna?:)mam 20 lat.

wybieram sie do Was

Właśnie ,jeszcze nie byłam w Vivie ,ale przyjdę sprawdzić czy to prawda co mówią znajomi o imprezach dla Seniorów i nie tylko.,Opinii słyszałam kilka , że jest super muzyka atmosfera,można się ubawić i każdy jest zadowolony . dobrze jutro niedziela 11.01.2009 r i tam będę .Przekonam się osobiście .

Inne tematy z forum

BreakfastWeek (3 odpowiedzi)

Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Jeśli potrzebujecie odczarować poranną nudę na talerzu...

VIII spotkania podróżujących kobiet - TRAMPki (9 odpowiedzi)

Jedyny w Polsce festiwal podróżniczy skierowany do kobiet. Zapraszamy na VIII edycję festiwalu...

Stoczniowiec - Fudeko GAS (5 odpowiedzi)

Hokejowe derby Gdańska. Stoczniowiec - Fudeko GAS. Sobota, 5 października, godz. 14.30 więcej