Dawca pamięci

Temat dostępny też na forum: Filmy
Opinie do filmu: Dawca pamięci.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

przegadany i nudnawy

film przegadany i miejscami nudnawy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dający do myślenia

Uważam , ze świetny film pokazujący rożne płaszczyzny stanów emocjonalnych człowieka ;) polecam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Najgorszy film dziesięciolecia

Nudny, przewidywalny, powiela schematy,
Ludzie wychodzili w trakcie filmu, ja nie i żałuję straconego czasu.
Jedyny ciekawy wątek to jak ocenić człowieka, popełniającego zło, gdy nie zna pojęcia dobra i zła, nie ma emocji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dawca pamięci

Uwazam że to nas czeka dalekiej przyszłość
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film dla przeintelektualizowanych nastolatków

Niestety wielki zawód. Dobra obsada, niezły trailer. Miało być oryginalnie i ciekawie, a film powiela wiele wcześniejszy dużo lepszych produkcji. Przegadany i nudny film. Fabuła naciągana, a dialogi na siłę mają ukazać jakąś głębię, która jest przekazana widzowi w tak łopatologiczny sposób, że aż przykro patrzeć. Chcieliśmy wyjść z kina wcześniej ale tylko ciekawość czy aby na pewno ten film jest tak miałki jak nam się wydaje zatrzymała Nas do końca w kinieco niestety było błędem. Koniec filmu dramatycznie infantylny odradzam!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wiwat "Seksmisja"!

Jedyne co mi się podobało, to sceny gdy młodzi aktorzy mieli do czynienia z niemowlakami. Meryl i Jeff stracili tylko czas grając w tym "filmie"... Tego typu historia ma swój ideał. Jest nim "Seksmisja". Jasne że to komedia i trochę seksistowska, ale zrobiona z pomysłem i wyczuciem, zaskakująca i wzruszająca. Do myślenia też daje. Mam postulat: może jakieś super hiper kino zrobiłoby pokazy "Seksmisji" na wielkim ekranie??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

turbo gniot

nie przypominam sobie abym był w kinie na większym syfie. Film bez sensu, bez pomysłu, bez warsztatu. Szmira, kiła i zakalec.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Infantylny film idealny dla nastolatków w okresie dojrzewania

Prosty, infantylny film, samo zakończenie tragiczne. Pełen żałosnych wzniosłości, idealny dla nastolatków.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1