GORĄCO POLECAM! (1) Miejsce kameralne, przytulne, klimatyczne. Bardzo różnorodna oferta - na... Beata Rewelacja (1) Jestem pod wielkim wrażeniem podejścia do Klienta zarówno przez Panią Anię... Kasia Bajka! (1) Pełne zainteresowanie klientem i jego problemami czy schorzeniami,... Ania
rewelacyjni masażyści!!! (1) Skorzystałam z oferty internetowej salonu i byłam bardzo mile zaskoczona.... Ania125 Śmiało mogę polecić! (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu, Pani kosmetyczka sama dobrała mi rzęsy, i... Ania Polecam (1) Bartek jest najlepszym masażystą z kilkudziesięciu, których odwiedzilem w... Bartosz Zadowolona w 100% (1) Zakupiłam pakiet zabiegów mikrodermabrazji na gropponie i byłam przekonana ze... Katarzyna C. Pełen relaks:) (1) Panie Bartku masaż aromaterapeutyczny był cudowny, nie spodziewałam się... D.S. Po prostu ekstra! (1) Wykupiłam kupon na klubie zniżek na manicure i pedicure. Już kilka razy... Monika Miłe zaskoczenie (1) Wykupiłam masaż z groupona i troszeczkę się bałam jak będę potraktowana... Karolina ;-) (1) Bardzo mnie zaskoczyła atmosfera panująca w Day SPA, myślałam że bedzie po... Joanna poprostu cudnie!!! (1) byłam dzisiaj na masażu benessere i jestem bardzo zadowolona:)!przepiękny... kasia za kótko (1) świetna lokalizacja. intymna atmosfera, ładny zapach, wspaniały głos... poirytowana Polecam (1) Pierwszy raz korzystalam z usług tego gabinetu. Jestem pod dużym pozytywnym... ewa Polecam (1) Z samego masażu jestem bardzo zadowolona. Bardzo przyjemny wystrój pokoju,... Joanna Kosmetyka -Bardzo profesjonalnie - miło (1) Skorzystałam z usług Pani Agnieszki i jestem bardzo zadowolona.Miła atmosfera... Bożena prawdziwy relaks (1) Pani Agnieszka bardzo miła i profesjonalna! Zabiegi niezwykle przyjemne i... Monika To jest to czego szukałem!!! (1) Bardzo intymne miejsce w klimacie Wschodu dyskretny zapach relaksująca... Andrzej Jestem miło zaskoczona (1) Byłam na dniu otwartym. Zaprezentowano nam bardzo Ciekawą ofertę zabiegów... Ewa OLA - opinia (1) bardzo fajny klimat i masazysta :) goraco polecam usugi p. Bartka :) OLA