Decathlon- praca

Temat dostępny też na forum: Przymorze Małe
Hej zastanawiam się czy ktokolwiek dostał pracę w tej firmie? Od dłuższego czasu trwa rekrutacja, ja byłam na 3 etapach i miano się ze mną skontaktować- powiedziano mi też że rekrutacja jest zamknięta i na pewno się skontaktują czy mnie przyjmą czy nie... nie dostałam wiadomości a widzę że są nowe ogłoszenia... rozmowy to też jakiś żart- na każdym etapie to samo tylko z inną osobą... nie wiem w końcu czy to poważna firma czy robią sobie "bazę klientów" ????!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Decathlon- praca

ja też aplikowałam do Decathlonu na stanowisko specjalisty, ale byłaś w Wa-wie na rozmowach czy jak ?
bo ja można powiedzieć byłam rekrutowana przez telefon ...
w sumie w Gda dopiero ma powstać ten sklep więc może faktycznie robią jakieś głębsze rozeznanie terenu :)

Re: Decathlon- praca

rekrutacja polegała na odbyciu rozmowy z przedstawicielem firmy za każdym razem te same pytania tylko inna osoba- moim zdaniem strata czasu i energii albo niekompetentne osoby które nie potrafią wystawić opinii z rozmowy z kandydatem :/ jestem rozczarowana tą firmą bo sądziłam że wreszcie porządna praca... no cóż pracodawca jakich wielu na rynku- nic specjalnego tylko dużo obietnic...

Inne tematy z forum

Jakie ciekawe gadżety do biura podróży (8 odpowiedzi)

Witam, Planuje zakup nowej partii gadżetów dla klientów Biura Podrózy. Specjalizujemy sie w...

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (13 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Stop LGBT - wasze opinie na ten temat (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Ostatnio podczas spaceru zauważyłam na ulicy bilbordy z hasłem Stop LGBT....