Dekadencki sylwester

Temat dostępny też na forum: Dekadencki sylwester
KRACH NA GIEŁDZIE - a u nas - DEKADENCJA I SZAMPAŃSKA ZABAWA!W Sylwestrową noc roku 2008 klub PAPRYKA pomimo światowego kryzysu finansowego ma zaszczyt zaprosić Państwa na szampańską, dekadencko - orgiastyczną potańcówkę z wyszynkiem. Bilety w cenie przysposobionej do "kieszeni" bankrutów nabywać można u kierownika sali Maestro Arturo, po uprzednim skontaktowaniu się telefonicznym lub ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

noooo jest opcja

:D

Czy to jest normalny klub czy klub dla gejów ? co tzn dekadenckie przebranie/

Papryka nie jest klubem dla gejów.

Ocena sylwestra 08/09

Szczęśliwie w tym roku przyszło mi oceniać imprezę bez kaca ;) Wszystko o imprezie mówią oceny z mojej strony. Jedzona za dużo na półmisku nie było (a miało być więcej). Pan właściciel po znajomości rozdał nagrodę za najlepsze wdzianko. Były jeszcze inne dobre propozycje i można było zrobić jakiś prawdziwy konkurs, a nie ustawione zawody. Byłoby mniej monotonnie. Jakby ta sama parka wygrała to super (może i zasłużenie), ale byłoby ciekawiej. Mała rzecz,a niesmak powoduje. DJ całkiem fajnie miksował, klimat był. Z "Allegro'wej" nomenklatury - POZYTYW ;)

Bylo super!!

Muzyka świetna, towarzystwo również. Ucieszył mnie fakt, że większość dostosowała się do tematyki imprezy i ciekawie prezentowała się w kostiumach balowych z lat 20 i 30tych. Jednym słowem - szampańska zabawa do białego rana :-)

rewelacja!

takiej imprezy dawno nie było!
zadbano o najmniejszy detal: świetna aranżacja wnętrza, stylowo ubrana obsługa i muzyka nawiązująca do tej z epoki - jednym słowem dekadencki przepych na najwyższym poziomie :)
bawiliśmy się wyśmienicie! dzięki!!!

sylwester 2008/09

miałam wiele obaw pzred tym sylwestrem bo już dawno nie bawiłam się w PAPRYCE a tematyka dekadenckiego sylwestra nie do końca wydawała mi się "znajoma", ale teraz moge powiedzieć, że zabawa była po prostu PRZEDNIA! Bardzo fajne towarzystwo zgromadziło sie w klubie, ludzie faktycznie zadbali o "sylwestrowy wygląd z klasą" (jak przystało na LATA KRYZYSU ;) ), tak więc dodatkowo dodawało to smaku zabawie... + muzyka, do której zdecydowanie szło potańczyć :). Po prostu klub był pełen ludzi do 4:00 rano, dopiero potem zaczeło się towarzystwo wykruszać! Jestem bardzo miło zaskoczona i długo będę wspominać tę noc :).

Inne tematy z forum

Zaczęło się od morza - 100-lecie Gdyni - koncert urodzinowy (97 odpowiedzi)

Natalia Kukulska, Margaret, Natalia Szroeder, Andrzej Piaseczny, Tomasz Organek, Natalia Muianga,...

Hevelka 2026 (3 odpowiedzi)

Hevelka to nie tylko największy festiwal alkoholi kraftowych na Pomorzu, ale przede wszystkim...

Wernisaż wystawy fotografii "Rury" (4 odpowiedzi)

Miłośników fotografii zapraszamy na wystawę w NOT Rajska 6, hol II piętro od...