Miłe zaskoczenie !!! (1) Asz miło tak się zaskoczyć - że jeszcze są takie sklepy - Super obsługa i... Kadzik Fajny :) (1) SKLEP REWELACJA - GDZIE INDZIEJ MOŻNA ZROBIĆ ZAKUPY 7 DNI W TYGODNIU OMIJAJĄC... Janka Bardzo fajne stoisko mięsne! (1) Duży wybór - zachęca do kupna - wyszedłem zaśliniony !!! Jaro
Ciekawy sklep ! (1) Zgadzam sie z poprzednimi opiniami juz dawno nie jadłam tak dobrego schabu a... Monika Opinia (1) Sklep niesamowicie przyjazny klientom. Przejrzysty , schludny . Produkty... Natalia Najlepsze delikatesy (1) Jak dla mnie to są najlepsze delikatesy w Gdyni. Dobre umiejscowienie, miła... Michał NAJLEPSZY MIESNY JAKI ZNAM (1) MIĘSO WEDLINY - SUPER POLECAM WSZYSTKIM - ROBIMY TAM ZAKUPY RAZEM Z ŻONĄ I... KLIENCI Reklama to prawda ! (1) Usłyszałem w radiu reklamę sklepu i akurat byłem w pobliżu. Rzeczywiście... Damian Klaudia - opinia (1) Robię zakupy tym sklepie od dawna i jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobrze... Klaudia Polecam! (1) Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, miła obsługa, a przede wszystkim smaczne i... Nataliagda SZUKASZ DOBREGO I ŚWIEŻEGO MIĘSA? IDZ DO DWUNASTKI!!! (1) jestem stałą i zadowoloną klientką.W sklepie jest naprawdę duży wybór... Julia Geronimo - opinia (1) Hmm zdecydowanie wybija się sklep na tle wszelkiego rodzaju marketów, małych... Geronimo REWELACYJNY MIĘSNY (1) Sklep jest kapitalny i zdecydowanie bez konkurencji, jak najbardziej warty... Laslo