Artur - ocena (1) Restauracja Delmonico to prawdziwa perełka na kulinarnej mapie miejsce,... Artur Paweł - ocena (1) Najlepsze Wagyu A5 jakie jedliśmy!! Na przystawki mieliśmy Przegrzebki i Fois... Paweł Alfred - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie jesteśmy zadowoleni a kelner Adrian był bardzo pomocny Alfred
Tomasz - ocena (1) Świetny lokal, bardzo miła obsługa i klimatyczny lokal Tomasz Weronika - ocena (1) Przemiła obsługa i dobre jedzenie. Weronika Klaudia - ocena (1) Najlepsze mięso na starym mieście ! Fantastyczną obsługa . Wagyu a5 obłędne ️ Klaudia Konrad - ocena (1) Najlepsze steki w Trójmiescie! Konrad Marta :) - ocena (1) Bardzo przyjemna restauracja, z klimatycznym wystrojem i pięknym widokiem na... Marta :) Iwona z rodziną - ocena (1) Super restauracja, ze świetnym jedzeniem oraz wspaniałą obsługa kelnera... Iwona z rodziną Anna Malgorzata - ocena (1) Jakość jedzenia, obsługa, wystrój...wszystko na najwyższym poziomie. Polecam Anna Malgorzata Jakub - ocena (1) Najlepsze Wagyu A5 jakie miałem możliwość próbować w swoim życiu !!! Bogaty... Jakub Wiktoria - ocena (1) Byłam z koleżankami w restauracji w sobotę, mimo dużego ruchu jedzenie wydane... Wiktoria Jolanta - ocena (1) Odwiedziliśmy z mężem Delmonico Steakhouse restaurację w sobotni wieczór,... Jolanta Adam - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Delmonico Steakhouse! Zobaczyłem że w ofercie tej... Adam MIKI - ocena (1) Serdecznie polecam restauracje Delmonico. Wyśmienite steki, które zostawiają... MIKI Ala - ocena (1) Do restauracji przyszłam z rodziną i każdy znalazł tu coś idealnego dla... Ala Adi - ocena (1) Jestem miłośnikiem Mięsa - a ta restauracja ma najlepsze mięso jakie można... Adi