Dental Centrum

Stomatolodzy Protetycy

Gdańsk, Inżynierska 19

Leszek - ocena (1) Z całego serca polecam Dr. Jakuba. Za profesjonalne podejście do zabiegu,... Leszek Ania - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu i jakości usługi. Z całego serca... Ania AT - ocena (1) Po raz pierwszy mam uratowany ząb po leczeniu kanałowym. Podczas wizyt czułam... AT
Tomasz - ocena (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony..... Z bólem zęba zostałem przyjęty... Tomasz Maria K - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Zespół składa się z prawdziwych... Maria K Anna - ocena (1) Stomatolodzy w pełni profesjonalni. Szacunek do pacjenta i jego problemów.... Anna Katarzyna - ocena (1) Dental Centrum na Inżynierskiej to miejsce zdecydowanie przyjazne dzieciom,... Katarzyna Rajmund - opinia (1) Niezwykle staranna obsługa lekarska wykonywana przez Pana Dr-a R. Polecam. Rajmund Andrzej - opinia (1) Dobrze, sprawnie, czysto, można dopytać o szczegóły. I jest gdzie zaparkować. Andrzej Konrad. - opinia (1) Zawsze bałem się dentysty,a tu proszę nie wilk taki straszny jak go... Konrad. Polecam-ok (1) Przestronnie jak w pałacu.Nowoczesny sprzęt. Szybko i skutecznie pomogli mi w... Zbyszek Więcej tam nie pójdę... (2) Jedyny porządny lekarz który tam pracował odszedł z końcem roku, próbowałem... Zbigniew Delikatność jak u kowala! (2) Z całym szacunkiem dla wieku (i teoretycznie doświadczenia) starszej Pani,... Karol Wszędzie tak powinno być.Krzyś. (1) Bardzo miła obsługa,profesjonalne podejście do pacjenta.Nowoczesny... Krzyś. Dobra klinika. (1) Panie z obsługi są miłe. Dentystki młode, ale bardzo się starają, tłumaczą,... Jarosław polecam (3) oczywiste jest , ze wszędzie sa plus i minusy, czy to u stomatologa czy w... Barbara hell (2) i have a dentist a old dentst who only works on monday and tuesday only till... Marcin konsultacja (1) Byłam na konsultacji z zębem u pani doktor. Wizyta odbyła się o czasie.... pacjentka z pazdziernika Polecam (2) Leczymy zęby całą rodziną u pana Bartosza od 2 lat i mogę szczerze polecić.... On Wszystkim Cieplutko Polecam !!!!!!!!! (3) Wybieram na wizytę zawszą tą klinikę i nigdy się nie zawodzę. Obsługa... Antoni