Katarzyna B. - ocena (1) Od kilku lat ufam Dr Katarzynie Górskiej-Rusak i jestem z niej przeogromnie... Katarzyna B. Katarzyna - ocena (2) Rzeczowo, profesjonalnie, szybko i bez bólu - a wszystko to w miłej... Katarzyna M. Zagraba - opinia (2) Serdeczne podziękowania dla Pani. Małgorzaty Królak, PanaTomasza Kowalczyk.... M. Zagraba
Justyna - opinia (2) Zdecydowanie polecam!!! Pan Tomasz-chirurg, wykazuje się niezwykłą empatią i... Justyna daria - opinia (2) super personel, konkretna wiedza i plan leczenia, ceny przystępne daria Wierna pacjentka - opinia (2) Leczę się od kilku lat u doktor Górskiej i jestem bardzo zadowolona.Po... Wierna pacjentka Stały pacjent - opinia (2) Najlepsi! Korzystamy z całą rodziną, chyba od początków istnienia gabinetu dr... Stały pacjent Silver - opinia (2) Godni zaufania, prefosjonalni, kulturalne podejście do pacjente, zawsze z... Silver Katarzyna D. - opinia (2) Profesjonalizm i empatia Pani higienistki jest na najwyższym poziomie.... Katarzyna D. Zadowolony pacjent - opinia (2) Polecam Pana chirurga Tomka. Wcześniej obawiałem się wstawienia implantu. Pan... Zadowolony pacjent goldenka - opinia (2) Korzystam z usług tego gabinetu od dwóch lat. Jestem bardzo zadowolona z... goldenka Niezadowolony - opinia (2) Wizyty umówione w miarę sprawnie. Przy pierwszej wizycie sprawdzającej... Niezadowolony niezadowolony pacjent - opinia (1) Błam pierwszy raz w klinice i ostatni. Pani doktor była niemiła i zachowywała... niezadowolony pacjent Geralt z Rivii - opinia (2) Bardzo długo się u nich leczę mimo że dojeżdżam 20 km. Geralt z Rivii Irena - opinia (1) Pani doktor Górska pełen profesjonalizm. Irena Karolina - opinia (2) Byłam w wielu gabinetach , ale w tym jakość , kompleksowość, przestrzeganie... Karolina Agnieszka Mateńka - opinia (2) Dziś za mna juz ostatnia wizyta a troche ich bylo.Zawsze bardzo bałam sie... Agnieszka Mateńka Magda - opinia (1) Jakoś usług na wysokim poziomie ale cena to już przesada... za wszystko sobie... Magda Małgorzata Zasadowska - opinia (1) Serdecznie dziękuje za dzisiejszą pomoc . Po kilkunastu telefonach był to... Małgorzata Zasadowska zadowolona wieloletnia pacjentka (2) Korzystam z usług, wcześniej dr Królak a obecnie całego zespołu, od wielu... Monika