Depilacja depilatorem

Czy macie depilatory i ich używacie na wszystkie miejsca? Chodzi o to, że mając zwykły depilator, bez chłodzących nakładek itd, można depilować np pachy i bikini? Czy to nie będzie zbyt hardcorowe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Depilacja depilatorem

Mozesz sobie depilowac wszystko,jesli tylko to wytrzymasz.Nie wiem czy sa specjalne nakladki do depilacji pach,bo normalna jest chyba za szeroka

Tak się zastanawiam... nogi-żaden problem, prawie, że "przyjemne"...prób bólu mam dość wysoki. Pachy i bikini, w miarę regularnie depiluję woskiem u kosmetyczki(choć dziwne, że odrasta mi tych włosów przynajmniej 2 razy więcej(?) ) I włoski są słabsze, ale nie chciałabym sobie pachy zmasakrować...

Używam zwykłego depilatora do słabych odrostów na nogach. Paszki i pachwiny są bardzo delikatne. Pomijajac ból, nie polecałabym takiego szaleństwa ~:)

Ja depiluje pachy zwyklym depilatorem i znosza to o wiele lepiej niz woskiem. Skora sie nie uszkadza, przy wosku zawsze bylo cos nietak.

Hmm.. no mi w sumie przy wosku-pachy czasem krwawiły trochę i czasem były"obite" i bolały przez 2 dni... no nic, zrobię podejście może niedługo :)

Inne tematy z forum

dobry niedrogi fryzjer Rumia (12 odpowiedzi)

poszukuje dobrego fryzjera w Rumi !!!!!!;) jak macie swojego fryzjera fryzjerke to dajcie...

Nieoperacyjne sposoby na powiększenie piersi (5 odpowiedzi)

Cześć. Zakładam temat tutaj ponieważ praktycznie od zawsze mam bardzo duży kompleks na punckie...

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...