Depilacja laserowa twarzy

Witam, mogła by mi jakaś Pani polecić gabinet wykonujący depilacje laserową twarzy. Będę wdzięczna za odpowiedz Panie, które taka depilacje miały i była skuteczna. Jest to spory wydatek i nie chce trafić na jakiś niekompetentny gabinet. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Depilacja laserowa twarzy

w gdyni czy w gdańsku?:)

To zależy co chcesz depilować. Ja byłam na depilacji wąsika w centrum
Gdańska w Jacques Andre u pani Ali. U mnie wystarczyły 3 wizyty ale ważne żeby nie przerywać i chodzić regularnie w/g zaleceń. Ja jestem zadowolona.

Chodzi mi o brode i policzki. Gdansk czy Gdynia bez znaczenia zawsze mozna podjechac to nie tak daleko.

Ja byłam na "wąsik" w Gdyni, salonie OTC na Kopernika.
4 zabiegi. Jestem zadowolona.

Ważne żebyś przed zabiegiem miała szczegółowa konsultacje. Ja tez byłam w Jacques Andre, ale u p. Kasi, jestem narazie po dwóch zabiegach,ale jestem bardzo zadowolona, efekty są wieksze niż przypuszczałem.

Witam ja walczyłam przez długie lata z nadmiernym owłosieniem cały czas katowałam się depilacją woskiem ,aż w końcu zdecydowałam się na Depilację laserową jestem po 5ciu zabiegach i mam usunięte ok.95%włosów zabieg jest bezbolesny i trwały włosy nie odrastają jest trochę kosztowny ,ale warto zainwestowac pieniądze na coś co daje efekty i super samopoczucie i zaoszczędzony czas i wizyty u kosmetyczki ,ponieważ od pół roku nie muszę się już depilowac .Polecam dermatolog Staszak z Sopotu Ul.Haffnera 6 ELMED.POZDRAWIAM

A dużo na tym w Haffnera zapłaciłaś?

Witam,

zapraszam do salonu http://www.excellentq.pl w Gdańsku ul. Heweliusza 19 tel: 58 620 73 69 na depilację leserem IPL. Aktualnie mamy bardzo korzystną promocję np. wąs 69 zł, broda 69 zł...
Pełny cennik na stronie www.

Zapraszamy:)

Inne tematy z forum

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Opakowania kosmetyczne (15 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...