Polecam Panią Dr E. Jasiel-Walikowska (1) Z problemem ciężkiego trądziku borykałem się od dawna. Byłem już u wcześniej... Marek_W siostry z Połczyna :) (1) Doktor Elżbieta Jasiel-Walikowska jest znakomitym specjalistą, stawia trafne... siostry z Połczyna :) tragiczna obsługa pacjenta (2) pomimo pozostawienia telefonu kontaktowego nikt nie raczył mnie poinformować... A
Polecam:) (1) Pani dr Elżbieta Grubska- Suchanek jest rewelacyjnym specjalistą! Po... Anna Polecam (1) Chciałabym podzielić się wrażeniami po "Sculptrze". Jestem kobietą po 40-tce.... Iza D Jestem zachwycona! (1) Mam problemy ze stopami- wrastające paznokcie, modzele itp. Pani Monika... Aga Bardzo profesjonalnie (1) Udałam się na wizytę z podejrzeniem wrastającego paznokcia. Pani doskonale... K TRAGEDIA!! (3) Trafiłam z 12 letnim syenm do Derma-Alu z racji tego iż mieszkam niedaleko.Na... Jola Polecam! (1) Przemiła Pani na recepcji. Zawsze uśmiechnięta, bez problemu pomaga, doradza,... Kamila POLECAM osobom z Trójmiasta i przyjezdnym!!! (1) Będąc w Gdyni skorzystałam z polecenia znajomych, odwiedziłam Derm-Al i... Urszula Makosz Duzy plus (1) Skorzystalam z pedicure medycznego i jestem bardzo zadowolona z samego... Ala Polecam !! (1) Po raz pierwszy robiłam botoks,tzw." lwia zmarszczkę".Z efektu jestem bardzo,... Iza polecam! (1) W Derm - Al Beauty zamykałam sobie naczynka i usuwałam plamkę z policzka.... Gośka Super! Jestem zadowolona (1) Pani doktor Małgosia Oleszczuk jest fantastyczną osobą, ma wprawną rękę,... Katarzyna Szczerze polecam!! (1) Jestem pacjentka pani doktor Suchanek. Pani doktor dobrala odpowiedni zabieg... Ola Jestem na TAK! (1) Doskonała decyzja, że zamieniliście doktor F. na doktor Jasiel! Konkretna i... Kojot Bardzo polecam! (2) Jestem pacjentką dr Sarankiewicz od lat. U pani doktor bywa mój mąż, dorosłe... Katarzyna Szczerze polecam ! (1) Od wielu miesięcy borykałem się z poważnymi problemami alergologicznymi.... Jakub Elżbieta Baranowska - opinia (1) Mezoterapia to działa!!! Robiłam sobie mezoterapię skóry głowy. Miałam... Elżbieta Baranowska Adam Witkowski - opinia (1) Polecam! Korzystałem z porady u dr Jasiel-Walikowskiej. Nowa pani doktor w... Adam Witkowski