Dermatolog --> Gdynia

Szukam dobrego dermatologa w Gdyni, ewentualnie w całym Trójmieście. Niedługo się przeprowadzam do tego miasta i muszę zmienić lekarza. Jeżeli ktoś zna dermatologa, dosyć taniego, który leczy trądzik i przepisuje aknenormin, proszę o odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dermatolog --

Na Płycie jest przychodnia przyszpitalna. Może tam spróbuj? Nie wiem tylko jak wygląda u nich z terminami..

Jeśli mowa tu o dermatologii przy szpitalu morskim to terminy nie są tu tak odległe. Sadzę, że na wizytę poczekasz co najwyżej 2 tygodnie. Choć to też zależy od godziny jaka Ciebie interesuje.

Dzięki. A jakieś prywatne przychodnie? Lekarze którzy przyjmują prywatnie? W googlach znalazłem kilka nazwisk i adresów ale na początek chciałbym zasięgnąć Waszych opinii, jeśli ktoś z Was oczywiście korzystał z usług dermatologa.

Nie napiszę jak to jest z prywatnymi bo wychodzę z założenia, że skoro płacę składki to po co płacić jeszcze dodatkowo? ;)
Z tego co pamiętam z pierwszych poszukiwań dermatologa, to natknąłem się na pewną Panią dermatolog pracującą chyba w dwóch przychodniach. Niestety osoba dosyć nieprzyjemna..wiedząca "wszystko". Byłem zmuszony kogoś konkretnego poszukać po przeprowadzce a i nie miałem skompletowanej kompletnej dokumentacji od dotychczasowego lekarza, zatem co miałem zrobić? Powiedziałem, że mam to i tamto. Ona do mnie - proszę mi nie mówić co pan ma, ja tu jestem lekarzem. Dodatkowo kazała zrobić dwie serie testów (na które mógłbym odpowiedzieć z pamięci co mi szkodzi)...i skierowała mnie do jakiejś prywatnej firmy, w której w tym czasie jedna seria kosztowała około 160 złotych :/ ..jakby nie można tego było zrobić na fundusz.

Z prywatnych polecam małżeństwo dermatologów :)
Osobiście byłam u dr Jacka Toboły.
Wystarczyła jedna wizyta i było po wszystkim, a byłam przekonana, że pierwsza wizyta to oględziny, a druga zabieg. Niestety nie mam pojęcia jak to wygląda z trądzikiem ale może warto spróbować?

Centrum Dermatologii, Medycyny Estetycznej i Chirurgii Skóry dr Jacek Toboła, dr Anna Toboła
adres: 81-404 Gdynia, Świętojańska 135/2
tel: 58 622-98-62, 510-942-133 fax: 58 622-98-62
e-mail: gabinet@proderm.pl
www: http://www.proderm.pl

Gabinet Dermatologii i Medycyny estetycznej Aleksander Olsztyński
adres: 81-359 Gdynia, Zygmunta Augusta 6/70
tel: 58 718-73-03, 603-856-500
e-mail: dermatolog@aleksanderolsztynski.pl
www: http://www.aleksanderolsztynski.pl

ja byłam na zabiegu z medycyny estetycznej. Bardzo rzeczowy
pozdrawiam,

Dziękuję Wam. Umówiłem się już na wizytę.

jest też prof placek przyjmuje w derm art chodzę do niego pierwsza wizyta to 150 zł przepisuje wtedy leki ale pani w recepcji mówi że 150-300 ale to wtedy gdy coś ci robi... póki co widzę poprawę po lekach i serii zabiegów które też wykupiłam moja seria to 1200zł mam nadzieję że się opłaci ;-)

Inne tematy z forum

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (52 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...