Dermatolog- łuszczyca paznokci

Może ktoś polecił by dermatologa specjalizującego się w łuszczycy paznokci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dermatolog- łuszczyca paznokci

Jeśli chodzi o łuszczycę paznokci, pomocne może być moczenie w naparze z liści laurowych oraz smarowanie olejkiem herbacianym. Następnie warto stosować nawilżanie intensywne. Dla mnie najlepsza okazała się maść konopna dr. Retter 24%, jednak zalecam wybieranie tej z oryginalną recepturą i hologramem na opakowaniu. Dodatkowo, można wprowadzić suplementację siarki organicznej oraz oleju konopnego CBD o stężeniu 5% od Cannatopia, który działa wyciszająco na organizm i przeciwdziała stanom zapalnym. Osobiście poradziłam sobie z tymi produktami w ciągu miesiąca. Ja kupiłam wszystkie te produkty w Poznaniu w Konopnej Farmacji pani mi w tym punkcie dobrała właśnie ten zestaw, który okazał się trafnym wyborem ale mają tez sklep w sieci https://konopiafarmacja.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Mały członek kompleks (9 odpowiedzi)

Czy ktos z Was równie ma ten kompleks? Sam od jakiegoś czasu zastanawiam sie nawet nad operacją....

Jak opanować łuszczycę na głowie co naprawdę działa? (4 odpowiedzi)

Ostatnio wali mi się głowa, łuski aż rażą w oczy. Co polecicie coś trwałego, co utrzyma spokój...

Penis Complete szukam opinii (6 odpowiedzi)

Szukam opinii o tym środku. Chce kupić coś na powiekszenie penisa. I zastanawiam sie nad penis...