Odradzam i mam pewne przesłanie...
Mimo takich gwiazd polskiego kina jak Linda czy Pazura serdecznie odradzam oglądania tego filmu. Niesmak, który posiadam po obejrzeniu tego dna będzie się odbijać jeszcze długo. Z całym szacunkiem do Rożala, mógłbym powiedzieć ze gra aktorska nie jest dla niego. Być może jest to kwestia że odbieram go raczej za szczerego chłopa a scenariusz jest tak denny że mała głowa. Plusem jest to że akcja w pewnej części odgrywana jest na pomorzu. Co odebrałem dosyć ciepło że względu na przywiazanie do rejonu. Nie mniej jednak odnoszę wrażenie ze scenariusz napisany był na kolanie w trakcie przepalania odbytu po kebsie u turka z sosem na ostro. Montaż scen, krótko mówiąc porażka. Na YT są lepiej sklejane filmy. Dialogi.. Większe wrażenie robią na mnie dzieci, które rozmawiają miedzy sobą.xD 2/10
Co do przesłania, pragnę poinformować że jednym ze sponsorów jest Orlen. Spółka skarbu państwa. Jeżeli na taki chłam idą pieniądze z podatków na paliwo. To serdecznie proszę. Nie ma co tam tankować. Poszło na ten film kupę kasy!! Reklamy przed premierą, helikopetry i wózki za średnio 200tys zł.. Wynajem toru, hal itd.. Końcówka filmu kończy się w sposób jakby miała wyjść kolejna część.
Stąd też pragnę was poinformować aby zaprzestać tankowania na Orlenie. Skoro doją kasę z obywateli i pompując w taki chłam to szkoda na prawdę naszych pieniędzy.
Z Poważaniem
9
0