Dieta Metabolic Balance

hej. Próbował ktoś tej metody? Mam tylko jedną znajomą , która na tym była i jest bardzo zadowolona, czytam dużo na forach i ludzie są zadowoleni z tego,ale może ktoś z Was tez bedzie miał jakieś dostwadczenia?? Chcę zacząć po dluuugim weekendzie hahaha. Jeśli ktoś może mi udzielić informacji zwłaszcza jak przechodzi pierwszą fazę będę wdzieczna :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dieta Metabolic Balance

a nie mozna po prostu mniej zrec, wiecej ie ruszac? mniej weglowodanow , wiecej warzyw i bialka? zbalansowane normalnie?

nigdy nie zrozumiem ludzi na dietach...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

żre to świnia - to po pierwsze,a po drugie gdyby to bylo takie proste to tez bym mniej jadła ( a jem niewiele), i mogła sie wiecej ruszać. Mam PCO i nie jestem gruba z nadmiaru jedzenia, ciołku tylko od leków.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

spoko, rozumiem, bo sama mam tarczyce, ale na boga od kiedy przy zrypanych hormonach pomaga dieta skoro mala ilsoc jedzenia nie pomaga? i ogolnie za tluszczyk odpowiada bardziej zatrzymywanie sie wody.. i slaba przemiana

lol
wiec albo nie masz PCO albo jestes po prostu tepa :)
Tylko ruch + poprawiacze przemiany a bez lekow na hormony i tak nic nie wskorasz.

A i tak przy prawidlowym leczeniu (malo kto takowe ma) efekty po 1-2 latach.
Jakim cudem wiec dieta jedna czy druga ma pomoc? Skoro i tak malo jesz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

No przepraszam, chyba ze to malo to jest maly baton, male chipsy i male ciastko

zamiast

kromka zytniego z pomidorkiem
salatka z mieskiem
jajko na kolacje (jako poprawiacz przemiany)

ale skoro do takich prawd trezba ci dietetyka to wspolczuje, pewnie do wymiany zarowek wzywasz fachowca i najpierw pytasz 5 osob o opinie :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

http://forum.gazeta.pl/forum/w,36,129040872,129040872,Metabolic_balance.html

Proszę bardzo opinie :) sama jestem już od lutego na mb. Życzę powodzenia! A pani Ssssss.. Zmien lekarza... Bo jeśli dieta nie ma wpywu na gospodarkę hormonalna, to nie wiem gdzie co ten twój lekarz studiował! Chyba lopatologie... Hahaha... A swoją droga, to weź coś na nerwy...!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam zaczerpnąć informacji o metabolice balance też tutaj:)
http://www.kusowska.pl/metabolic-balance.php
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Swędzenie, łuska i pieczenie czy to łuszczyca skóry głowy? (6 odpowiedzi)

Od ciąży, czyli od 6 lat, mam potworne problemy ze skórą głowy. Swędzenie, łuszczenie, sypiąca...

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (7 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

Gastroenterolog -prosze o informacje (7 odpowiedzi)

a chciałabym się dowiedzieć czy ktoś leczy się u Pani dr Joanny Graczyk ,czy jest to polecany...