Re: dieta
Hej Dziewczyny!
ja podczytywalam was anonimowo, ale nie daje rady dojsc co jest, wiec moze wy mi pomozecie.
Wazylam 60kg, chcialam zrzucic ok 5 kg (tak tez wyszlo mi na tescie dukana ze 55 to moja waga idealna, i rzeczywiscie w tej wadze czuje sie dobrze). Na dukanie jestem w czwartek bedzie 4 tyg, ale od poczatku, w pierwszej fazie (bylam 5 dni) schudlam niewiele ok 1kg (ale test dukana tez tyle wskazal) potem dwa tyg na proteinach i warzywach w sysytemie 1/1, i i po 3,5 tyg mam mniej lacznie zaledwie 2-2,5kg, i sie tak zdemotywowalam z eteraz dwa dni grzeszylam słodyczami, ale to trzeba zapomniej i isc dalej wiec dzis robie dzien proteinowy. Ale pomijajac te zgrzeszenia w doch ostnich dniach, 3,5 tyg na dukanie i 2-2,5kg mniej wydaje mi sie dosc malo, nie grzesze, pilnuje to co jem, jedyne co moze miec wplyw choc nie wiem czy taki jak jej serek homogenizownay naturalny dodaje aroma do ciasta i on jest taki oleisty, w skladzie olej ale nie jst tego wiele, ok 5 malej lyzeczki na cale 0.5kg opakowanie serka. Jem placek z otrebow, serek homo naturalny 3%, jogurty naturalne danon 2%, mleko 0.5% chudziutkie wedliny zkurczaka, indyka, piers z kury i indyka, z warzyw pomodor, ogolerak, cebulke, (pietruszke nac), papryke czerwona, salate lodowa, kurcze nie wiem co jest czego ta waga ani drgnie, dieta bialkowa bez widocznych efektow jest dosc trudna:( staram sie pic, moze czasem nie ma tego 1,5 l dokladnie ale czy to moze byc przyczyna? A pije jogurty takie 0% 0 cukru, czasem owowcowe ale slodzone slodzikiem z sokiemz tych owocow np. z mango albo pomaranczy, bez wsadu owocowego, czesto waniliowe z JOVI 0%. CO ja robie nie tak?
0
1