Dieta proteinowa - Pierre Dukan

ZACZYNAAAAAM!

:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dieta proteinowa - Pierre Dukan

weronika bardzo dziękuje :)

Jakby ktoś jeszcze chciał przepisy to dajcie znać wyślę na meila :)

weronika - bardzo, bardzo dziekuje :-)

hej mi tez sie przepisy przydadza:)

weronika-co-ma-bzika jeżeli masz takie nieskomplikowane przepisy na rybki to mogłabym też prosić ??bede wdzięczna :)
Pozdrawiam

wysłałam ci meila z przepisami może coś znajdziesz dla siebie

dziewczyny, poratujcie jakims fajnym przepisem na rybe w II fazie, ale bez warzyw
juz mi sie wszystko ponudzilo :(
mam mrozone filety z soli....

Witam! Tydzień temu pisałam że moja waga stanęła na około 10 dni. Nareszcie cos się ruszyło!!!!!!!!!!! :)). Na dzień dzisiejszy mam -6 kg, jestem strasznie zadowolona:).

Hey koleżanki ja juz w II fazie jestem w pierwszej schudłam ok 5 kg mam stara wagę i niedokładnie waży. mam rytm 5/5 i jakoś sobie radze mam dużo przepisów ale jakoś nie chce mi się ich robić no le np dziś zrobiłam sobie serniczka ;D jestem zmotywowana i dążę do celu

hej dziewczyny :) ja jestem już w II fazie :) pierwsza z wynikiem - 4 kg :) teraz jem systemem 5/5 i czekam na wyniki , mam jeszcze 8 kg do zgubienia i jak nigdy jestem zmotywowana i nie odpiuszczę nie wiem co, lekko nie jest, bo po dwóch ciążach jestem i jeszcze niedoczynność tarczycy, ale mimo wszystko twarda jestem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bylam juz na tej diecie i wtedy spadalo fajniej.no ale teraz mam mniej do zgubienia niz poprzednio.

Aniu, uwazasz ,ze 1,5kg w 6 dni to malo???? no przeciez nie ma swiecie diety ktora pozwoli w tydzien zgubic 10kg. Ty wlasciwie dopiero zaczelas diete. poza tym wiele zalezy od tego z jaka waga startujesz i ile masz do zgubienia. Czesto przy wiekszej nadwadze w pierwszych dniach spadek wagi jest wiekszy ,chociaz wcale nie tluszcz gubi sie w pierwszych dniach a wode, wiec widac Twoj organizm nie mial zbyt duzo zatrzymanej wody :) A przede wszystkim kazda dieta wymaga cierpliwosci i wytrwalosci, nawet tak skuteczna jak dieta Dukana :))Za miesiac jesli waga nie spadnie to mozesz zaczac sie zastanawiac dlaczego :)Powodzenia

strasznie trudno jest sie rpzestawić nagle na zdrowe bezcukrowe jedzienie-ale to opzniej procentuje.z reszta ja to sobie mowie ze jest to zmiana nawyków żywieniowych a nie dieta:D

mmm nie powiem chętnie bym zjadła taką pakę chipsów zapijając colą a wcześniej kebab na obiadek hahaha :D

no moze,niebawem ide do endokrynologa wiec cos powinno sie wyjasnic w tej sprawie.nie zamierzam rezygnowac z diety:) zawsze wyjdzie to na zdrowie niz rabanie paki chipsow przed telewizorem:D

aniu może twój organizm potrzebuje wiecej czasu zeby przystosować sie do nowego żywienia??albo spróbuj system 5/5??mówiłaś ,że masz poblemy z hormonami??jeżeli z tarczycą to miałabys odpowiedz na nękające cie pytanie,bo z tego co pamiętam to niedoczynność tarczycy może bardzo spowolnić i utrudnić odchudzanie :/

u mnie lipa:// chce zrzucic pare kilo i uwazam ze mam z czego a waga stoi w miejscu- nie popelniam zadnych bledow i nie podjadam nic spoza wyznaczonych produktow:((

to mnie tak wnerwia...minelo 6 dni i stracilam tylko 1.5kg :// po 5dniach protein.wczoraj byly warzywa +proteiny a dzis same proteiny

nie wiem moze to przez hormony?

az sie odechciewa byc na diecie skoro tyle sie wyrzekam i nic

hej dukanki
jak wam idzie??ja wczoraj zgrzeszyłam :) wadła przyjaciółka i co??pękło wieczorem Martini i paczka pop cornu :) no ale cuż człowiek uczy sie na błędach weszłam tylko z przerazeniem rano na wage i na szczescie nic sie nie zmieniło hehehe ale od dziś już koniec odstępstw od normalności dukanowej :) i wracam grzecznie do fazy II czesci protala :D

ja wybralam system 5/5 i wlasnie dziś mam ostatni dzień pierwszej połówki od jutra sam protal i po 10 dniach diety zeszło mi 5,8kg ciesze sie oby tak dalej mi schodziło uuuufffff

jak juz pisalam podchodze drugi raz do tej diety i za pierwszym tez mi waga dlugo stala, bo to zalezy z ilu kg sie startuje

obecnie koncze 4ty dzien protein i mam -1.5kg a pozniej tez bede na rytmie 1/1

nie masz sie czym martwic pomysl gdyby tak codziennie spadaly kg-nic by z ciebie nie zostalo:))

wiadomo ze jak sie duzo pije na tej diecie to tez troche wazy taka woda a ja wypijam straaasznie dużo

Inne tematy z forum

Gdzie kupie stanik sportowy 70G? (20 odpowiedzi)

W Tchibo nie maja. Nie chce wydawac wiecej niz 60 zl wiec Shock Abs. odpada. Na necie jest sporo...

Przykurcz volkmanna (3 odpowiedzi)

Witam, czy miał ktoś problem z tego typu schorzeniem u 5-letniego dziecka i może się wypowiedzieć...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (175 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...