Dieta proteinowa - Pierre Dukan

ZACZYNAAAAAM!

:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dieta proteinowa - Pierre Dukan

Mam jeszcze pytanie, jaki system wybrałyście, bo ja 1/1

Cześć dziewczyny! Ja jestem na tej diecie od ostatniego lutego i na poczatku ładnie waga schodziła, przez 10 dni ubyło mi ponad 4 kg. Ale teraz przez następne 9 dni waga stoi. Jest to bardzo demotywujące i wkurzające. Czy którejś z was tez waga stanęła? Na jak długo?

a czy w ogole ktoras z was miala problemy z wątroba na tej diecie?

To super!:)
na pewno cos zauwazy.
a co do dzinsow to ja mam tez takie w szafie kupilam za ciasnawe i wiele razy mowilam sobie ze musze do nich zgubic kg. jednak to byly tylko slowa a tym razem zamierzam zamienic je w czyny:D

ania1988 powiem Ci,że widze po bluzkach,że brzuch mam zdecydowanie mniejszy nie jest już takim wystającym flakiem arbuza,a po 2 ciążach to on nie wygląda za ciekawie,a jeszcze jak wczoraj Pani w salonie jak mi ścisnela gorset od sukni to juz wogóle dziób mi się uśmiechnął.Staram się wchodzić na wagę raz w tygodniu,żeby nie popaść w codzienną obsesję :)
Dzisiaj mój mąż wraca po 4 dniach nieobecności to może coś zauważy ciekawa jestem :)
No i jeszcze jedna mobilizacja,bo jakoś pół roku temu kupiłam dżinsy za małe i mam zamiar sie w nie wcisnąć latem :D Wariatka co :D

carola....

to Ty dzialasz na siebie psychologicznie:D hehe

no ja bez ziemniakow moge zyc ale nie ukrywam ze uwielbiam warzywa i juz nie moge sie ich doczekac. a nie łamie sie na tej diecie-dukan pisze ze sa duze spadki podczas pierwszych 3 dni a ja zaczelam trzeci i od wczoraj mi waga pokaala nawet 200g wiecej-jakas zalamka ://

ale ja strasznie duzo pije nie wiem cyz nie przekraczam 3.5litra wody (wliczajac w to ziolowe i "owocowe" herbaty)

eh, eh ALE MUSZE WAM POWIEDZIEC ZE NAJLEPIEJ JEST SIE MIERZYĆ,A NIE WAZYC. ja zmierzylam soie obwod uda,brzucha,pasa,ramienia itd.... kiedys po tej diecie ubylo mi w pasie 6 cm:D:D:D:D

no i do tego mam problemy hormonalne wiec nie mam za kolorowo:((

Ja włąsnie też mam problem z obiadami,bo śniadania i kolacje bez problemu,jednak tak jak pisze ania mięsko bez ziemniaczków surówki to tak słabo,no ale cuż czego się nie zrobi dla piękna.Jeżeli chodzi o dni proteinowe to jakoś nie mam z tym problemu,jedząc te same twarożki serki,myślę tylko o sobie w sukni w normalnym rozmiarze :)Zwłaszcza po dniu wczorajszym,gdzie znalazam chyba ta jedyną :)

ja też na diecie od 1 marca i -5kg

ja dzis koncze drugi dzien-waze sie codziennie rano,dzis mialam spadek -800gram. mysle ze calkiem niezle.a moj narzeczony 1.5 kg!!! alez mu zazdroszcze:))

a jak sobie radzicie na samych proteinach?? ciezko mi zjesc kawalek miesa bez surowki- uwielbiam je i nie moge sie doczekać az u mnie wejdą. moze macie jakies ciekawe stronki z ktorych korzystacie(chodzi mi o przepisy)

pozdrawiam i wierze ze kazdej uda sie dojsc do wymarzonego celu:)

hej hej:)
tez jestem na tej diecie dokladnie od 1.03 i do dzis mam -4 kg:)

ania 1988 moja I faza trwała 5 dni,tyle mi wyszło po teście Dukana,a teraz na II fazie idę systemem 5/5 :) Bardzo mi zależy żeby ładnie zrzucić te niesforne kilogramy,zwłaszcza po dzisiejszym dniu mierzenia sukni,mobilizację mam jeszcze większą :)

woow!! piekny wynik tez bym tak chciala...ale wątpię w aż tak piekny reultat...a ilez trwala twoja pierwsza faza? moja bedzie trwać 5 dni a pozniej rytm 1/1

dziewczyny musze sie pochwalić!! po pierwszej fazie zleciało mi 4kg szok w trampkach :D micha mi sie ucieszyła :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ps.powtorzyl mi sie post bo coś mi nie zalapalo i myslalam że go nie wyslalam LOL

poza tym byłam na tej diecie rok temu i zrzuciłam 5kg

dzis do niej powracam (przedślubnie) no i mam nadzieje uzyskac dobre rezultaty,ta dieta odpowiada mi gdyz bardzo lubie produkty nabiałowe. a przepisow w necie jest tyle ze naprawde niewielu smakolykow trzeba sie wyrzekać oto z*******Y link

BIERZCIE I GOTUJCIE:))

http://dukan.blox.pl/html

poza tym dolączam się gdyz bylam na tej diecie w zeszlym roku i schudlam 5kg :)
fajnie ze jest jakis swiezy wątek

pozdrowienia dla dukających !
dzis moj 1szy dzień

w ksiazce dukan opisuje jak radzic sobie podczas ciazy

Witam! Ja zaczęłam tę dietę 12 dni temu.
6 dni trwała faza I , na której schudłam 2,5 kg, a od 6 dni jestem na fazie II ( -1,5 kg). Wydaje mi sie ze mam całkiem dobry wynik. Głodna nie jestem, tylko te jogurty nturalne juz mi nie smkują, ale najłatwiej jest je wziąć do pracy. Czy któraś z was wie jak wybrnąć z tej diety, gdyby przypadkiem okazało się ze jest sie w ciąży?

ja też poproszę linka do strony z trenerem :)
agnieshka203@o2.pl

Dzięki!

dzieki :)

Inne tematy z forum

Dieta warzywno-owocowa dr.Dąbrowskiej-ktoś stosuje? (30 odpowiedzi)

Dziewczyny,czy któraś z Was stosowała tę dietę,badz stosuje? Bardzo mnie zaciekawiła,chciałabym...

pożyczka hipoteczna? (18 odpowiedzi)

moim rodzice mają mieszkanie własnościowe ( maja po 65.70lat) niestety ja niemam żadnej zdolności...

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...