Dieta z dowozem

Witam wszystkich, czy ktoś się orientuje, czy jest coś takiego w Trójmieście. Chętnie bym skorzystała.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dieta z dowozem

powiem Ci, że koleżanki z pracy sobie taką dietę wykupiły i były bardzo niezadowolone. Za te 59 zł co tutaj masz dziennie dla 1 osoby to by można było 4 osobową rodzinę wyżywić. A żarcie było takie słabe, że szkoda gadać. Na kolację dali jabłko na przykład. Albo garstka kiełków i plaster pomidora. Żenada. Taką dietę sobie można strzelić za 5 zł dziennie a nie 59. Chyba lepiej się troszeczkę wysilić i samemu posiłki przygotować niż stracić kupę kasy, bo miesiecznie to naprawdę drogo wychodzi.

owszem dieta wychodzi drogo ale bądźmy szczere kto jest na tyle sumienny by wyliczyc te 1000 czy 1200 kalori i niczego sobie nie dorzucic? dieta jest zbilansowana, zróżnicowana i jak dla mnie smaczna- miałam okazje skosztowac od kuzynki i jej córki - tylko katering w olsztynie ale myśle,że to na podobnej zasadzie- one bardzo zadowolone
tak samo jak moja klienkta której przywożą do domku (gdynia)
skusiłabym się ale miesięczne koszta straszne ;/

ha! skoro wydały ponad 1500 zł na taką dietkę to trudno żeby wyraziły swoje niezadowolenie ;) To normalne, że po takim zakupie człowiek sam siebie przede wszystkim przekonuje o jego słuszności :P Nie przyzna się przecież, że wydał 1500 zł na g*wno :P

znalazłam coś takiego:
http://www.catering-dietetyczny.pl/o-nas

gdyby były niezadowolone to by nie były na diecie już 3 miesiące ale nie marudzi ten kogo na to stac
moim zdaniem porcje są wystarczające w końcu to dieta a nie imieniny cioci - dieta wyklucza duże porcje więc nie rozumiem o co Twoja koleżanka ma pretensje,że się nie najada? to niech pobiega zamiast rezygnowac z żarcia też sposób

Dzięki jozia. Myślę, że warto spróbować.

pewnie! :) pozdrawiam

Inne tematy z forum

Problemy z erekcja przy dziewczynie (6 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (3 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...