Dietetyk

Witam:) prosze o namiar na dobrego ,skutecznego dietetyka ,najlepiej okolice Gdanska:) z gory dziekuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dietetyk

Chodziłam do dietetyka rok .... Wywalilam ku..pe kasy miałam ułożona dietę na każdy dzień trzymalam się tego schudlam mało. Nie chodzę do dietetyka dla mnie szkoda kasy na wizyty i na wymyślne potrawy. Kupiłam dobry rower i od marca po dzis dzień jeżdżę rowerem do i z pracy 15km. W pracy też jestem na nogach prowadzę gabinet rehabilitacji, zapisałam się na fitness IDE w tym tygodniu, chce zrzucić 20 kg. Nie ma lepszej diety niż buzia i lodowka na kłódkę

Wiem ale znam osoby ktore naprawde dzieki dietetykowi sporo zgubily kilogramow..ale,zaczne od tego ,ze kupie ..klódke:)dziekuje i pozdrawiam .

Monika Turniak (mojdietetyk.pl o ile się nie mylę) - kiedy się do owej Pani udawałam przyjmowała we Wrzeszczu. Lekko ponad miesiąc - waga w dół o 8 kg bez wysiłku fizycznego.

Sama dieta to nie wszystko. Jeśli chce ktoś poznać przyczyny i dowiedzieć się co i jak i dla czego to mogę polecić program odchudzający - prezentacja z wyjaśnieniem. Nawet jeśli ktoś nie skorzysta to najwyżej poświęci trochę własnego czasu. Ktoś chętny?

ja jestem chętna mechanik....

Pisać na mejla grzema69@o2.pl podać imię i nazwisko.
Podam co i gdzie. Odpowiem z innego mejla.

Inne tematy z forum

Mały penis we wzwodzie (6 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Co najlepszego na erekcję (6 odpowiedzi)

Co polecicie na erekcję?

Szybko dochodzę co robić? (3 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...