Dareczek - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma, szczerze polecam :))))))) Dareczek Ceny się zgadzają jak najbardziej, terminy również (1) Wielokrotnie korzystałam z drukarni i jest godna polecenia. Cenowo jest... P Najlepsze praktyki Lepszych praktyk mieć nie mogłam. (1) Odbyłam 2-letnią praktykę w Digital1 w Sopocie. Bardzo miło wspominam... Kamila- praktykantka
Nowy Wymiar Druku (1) Od blisko 10 lat korzystam z usług DIGITAL 1 , zawsze ekspresowo, bez... Robert SUPER! (1) Najlepsza drukarnia w trójmieście! Nie dość że wydruki w świetnej jakości i... Kaska niezawodni (1) Profesjonalna obsługa, świetna jakość druku, uprzejma obsługa, efektywny... RB Drukarnia godna polecenia! (1) Korzystam z usług digital1 w zakresie odbitek FOTO od paru lat. jestem bardzo... Foto Polecam (1) generalnie korzystam z usług Digital1 od dobrych 2 lat i nigdy sie nie... RB Group/kartcenter drukarnia na poziomie (2) Drukuje od paru lat w tej drukarni i ciągle zachwyca mnie jakością druku,... Stachu Jakość wydruku = Digital 1 (1) Przemili ludzie, wyrozumiali a jakość wydruku - jedyna w swoim rodzaju....... Jaroslaw Potocki Super! (1) Jestem pod wrażeniem przemiłej obsługi, stąd zdecydowałam się na... Milena Green Polecam! (1) Rewelacyjna jakość druku cyfrowego! Korzystam z tej drukrani od wielu lat i... CGL Najlepszy druk w 3-miescie (1) W końcu trafiłem do drukarni która w 100 % spełnia moje oczekiwania. Obsługa... Andrzej Polecić to mało powiedziane! (1) W drukarni tej wykonuję potrzebne prace na studia. Muszę przyznać jak... Kasia Ł. najlepsza jakość druku cyfrowego (1) współpracuje z Digital1 z małymi przerwami od wielu lat i stwierdzam ze... Piotr - Agencja Reklamowa studentkaASP - opinia (1) zawsze mogę liczyć na szybka realizację mojego zamówienia. Obsługa niezwykle... studentkaASP Krzysztof - opinia (1) Korzystam z usług tej drukarni od początku jej funkcjonowania w Krzywym Domku... Krzysztof Nie wiem czego sie czepiacie... (1) Nie wiem czemu niektorzy sie tak czepiaja sie tego miejca. W digitalu robie... Kobaru Piotrek - opinia (1) Drukowałem w tej drukarni dwa razy i czytając komentarze innych, o tym... Piotrek SUPER!! (1) Z tą drukarnią współpracowałem już kilka razy. Spośród innych drukarni... Maciej