Dj + Wodzirej na wesele 25.08.2012 w olsztynie

witam. poszukuję dj + wodzireja (nie inaczej :) ) na moje wesele. poczytałam trochę na forum i znalazłam Piratów i Młode Wilki, którzy sami ciągle się polecają. czy skorzystaliście z ich usług ? rozkręcili Wam imprezę ? macie inny duet do polecenia ?
chciałabym również prosić o ofertę duetów na maila horrid@poczta.fm
pozdrawiam
Jędrucha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dj + Wodzirej na wesele 25.08.2012 w olsztynie

Mam 29-letnie doświadczenie , pracowałem w najlepszych klubach Trójmiasta współpracując z Bałtycką Agencją Artystyczną .
Byłem rezydentem przez szereg lat w kultowych dyskotekach , jak Bungalow w Sopocie-Kamiennym Potoku (7 lat) czy Viva Club Sopot ( 9 lat).Dwukrotnie otrzymalem weyfikacje prezentera dyskotek wydane przez Ministerstwo Kultury i Sztuki, Departament Estrady.
Od końca grudnia 2010 gram w nowym klubie ''Yellow Submarine'' w Gdańsku na ul. Długi Targ , obok Dworu Artusa oraz w klubie studenckim "SESJA"( otwarty 09.04.2011)
Patrz: Facebook - "SESJA Exclusive Club" , http://www.yellow-submarine.pl
Bez problemu pracuję z mikrofonem , w razie potrzeby pełniąc rolę wodzireja.
Moja specjalność to bankiety ,WESELA , imprezy integracyjne dla firm , wszelkie uroczystości rodzinne , dancingi no i oczywiście dyskoteki.
Skorzystaj z mojego doświadczenia !
Kontakt : 504 30 59 30,
55 625 08 77
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dj + Wodzirej na wesele 25.08.2012 w olsztynie

Witam, znam bardzo dobrego DJa. Grał u moich znajomych i impreza była niesamowita. Ma kilka lat doświadczenia, a poza tym może zrobić nagłośnienie i oświetlenie. Profesjonalnie, ale co ważniejsze w normalnych cenach. Wiem,że jest też wodzirejem, ale jak chcesz to współpracuje z takim fajnym kolesiem i rozkręcają wszystko elegancko. Zapomniałabym o kontakcie :) Łukasz ma na imię 504 140 610
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...