Dj. Yonash

Temat dostępny też na forum: Dj. Yonash
Wszyscy którzy nie wybawili się podczas weekendu będą mogli nadrobić zaległości w pierwszy dzień tygodnia. W każdy poniedziałek nieznużonych imprezowiczów zapraszamy do klubu Aquarium. O właściwą oprawę muzyczną zadba tego dnia Dj. Yonash serwujący najnowsze przeboje z domieszką vocal i latino house.Spacerując po Sopockim Monciaku wstąp na imprezę do Aquarium w Krzywym Domkuwstęp: frikomuza: ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Muzyka

Zajefajny DJ :D super nutke puszcza:))

Muzyka

Zajefajny DJ :D super nutke puszcza:))

elegancko :)

byłem kiedys jak grał ten dj , jest super teraz staram bywac jak najczesciej , goraco polecam ten temat

naprawdę zajefajnie

Yonash jest the best, także dj quzizz oraz dj basse- razem z dj matushem rozkręcą imprezę 18 lipca w Akwarium- oj będzie się działo!!!:) Tak więc fajne ludki- przybywajcie; czaaaad:)!!!

pawcio

moj ziomek lol

Lipa

Cieniutki dj z prowincji, jadący na zwykłych mp-truchach sciąganych nocami w chałupie. Chłopie, zaczął byś w końcu grać na vinylach a nie na Cd albo bawić się w amatorkę stosując program ,,TraktoR''

LoL

To jest mój kochany chłopaczek ;) przyszly mąż hehe ;) gra boskooo ;P ja go kocham ;*

Inne tematy z forum

Ultras Oliwski - Wokół Radości 2024 (4 odpowiedzi)

Dokładnie 21 września 2024 odbędzie się kolejna edycja imprezy biegowej Ultras Oliwski - wokół...

Akademickie Mistrzostwa Świata w Triathlonie 2024 (17 odpowiedzi)

Już 30 i 31 sierpnia 2024 odbędą się Akademickie Mistrzostwa Świata w Triathlonie. To prestiżowe...

Międzykulturowy festyn rodzinny Dom (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na III edycję festynu międzykulturowego Dom/Дім. Po raz kolejny możemy łączyć kultury...