Dlaczego faceci zawodzą w takiej chwili?

We wtorek dowiedziałam się o ciężkiej chorobie mojej mamy, przytłoczyło mnie to , a mój mąż dodatkowo przechodzi samego siebie. Awanturuje się , ma ciągłe pretensje i stale mi powtarza ,że to jest nie jego sprawa. Dlaczego faceci są tacy beznadziejni????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dlaczego faceci zawodzą w takiej chwili?

-to nie facet ,a chlopiec ,nie wrzucaj wszystkich do jednego wora tylko dlatego ze masz nieudacznika w domu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może po prostu nie lubi teściowej ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Życie nauczyło mnie ''licz tylko na siebie" i zapamiętaj sobie, że mamę masz tylko jedną a facet raz jest i raz nie ma go. Nie przejmuj się jego pretensjami egoistycznymi , nieprawdopodobnej na silę chce się wykręcić od tej sprawy - nie chce pomóc bo będzie musiał coś zrobić a jest zbyt leniwy. Mniej go u d*pie, weź się w garść, podnieś dumnie głowę, pomóż mamie, nie licz na jego pomoc. Jesteś silną kobietą i nie potrzebujesz łask i dasz świetnie sobie radę sama.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Okropnie zachował się twój mąż, oczywiście że nie wszyscy panowie tacy są tak beznadziejni. Jak mógł powiedzieć że choroba twojej mamy to nie jego sprawa, i jeszcze się awanturuje. Ciekawe jak by zareagował jak by to jego mama zachorowała. Powinnaś się zastanowić czy chcesz nadal z nim dzielić życie jak nie możesz na niego liczyć w tak ważnej dla ciebie sytuacji, pojedź sobie do mamy na kilka dni jeśli masz taką możliwość.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (73 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?

Prezent na dzień kobiet (25 odpowiedzi)

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było...

Jaki żel intymny polecicie? (73 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...