Dlaczego ludzie rozmawiając przez zestaw słuchawkowy trzymają telefon 3 cm od twarzy..?

Temat dostępny też na forum: Hydepark
Widziałam mnóstwo, w sumie cały czas widuję, że ludzie rozmawiając przez zestaw słuchawkowy trzymają go 3 cm od twarzy. Po co? Sama słucham muzyki z telefonu i trzymam go w kieszeni, a gdy ktoś zadzwoni nie wyjmuję go, bo w jakim celu? Śmieszy mnie niezmiernie taki widok:) Dziś w autobusie dziewczyna rozmawiała w ten sposób dobre pół godziny. Też tak robicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Dlaczego ludzie rozmawiając przez zestaw słuchawkowy trzymają telefon 3 cm od twarzy..?

"Dlaczego ludzie rozmawiając przez zestaw słuchawkowy trzymają telefon 3 cm od twarzy..?"

Dlaczego ludzie w ogóle zastanawiają się nad podobnymi bzdurami...?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dlaczego ludzie rozmawiając przez zestaw słuchawkowy trzymają telefon 3 cm od twarzy..?

też nie wiem....

być może dlatego żeby inni ludzie nie pomyśleli, że ktoś gada sam do siebie ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

trzymają, bo tak lubią
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witajcie, jest to bardzo proste do wytłumaczenia. Po prostu są ludzie używający słuchawek bez mikrofonu i wtedy, żeby osoba, z którą rozmawiają, ich słyszała mówią do mikrofonu w telefonie, a nie na kablu od słuchawek, bo go tam nie ma. W normalnym zestawie słuchawkowym mikrofon jest umieszczony na kablu. Jak dla mnie, to wygląda idiotycznie, taki sposób rozmowy z telefonem przed twarzą...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo mają zwykle słuchawki:P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo obawiają się raka mózgu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może to zwykłe słuchawki a nie zestaw... pakietowe popsuły się i nie tylko słuchamy a jak ktoś zadzwoni to odpowiadamy do tel:)

W samochodzie, to w razie kontroli policyjnej, unikną mandatu, ponieważ używali głośnomówiącego... zgodnie z przepisami...
W autobusie... nie mam pojęcia...

Inne tematy z forum

Chcę kupić feromony (31 odpowiedzi)

Chcialbym kupić sobie feromony i wypróbować ich działanie ale nie jeśli chodzi o podryw ale w...

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

rumia (22 odpowiedzi)

Jest tu ktoś z Rumi :) poznam miłego mężczyznę o wesołym zadziornym usposobieniu (wiek 27 -40 )...