Dlaczego oni będą mieli biedronke w Kielnie ?

Przecież wystarczy, że u nas jest. Po co im biedronka w Kielnie ? Kto na to zezwolił ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 24

Re: Dlaczego oni będą mieli biedronke w Kielnie ?

Nie masz innych zmartwień? Żal Ci tyłek ściska? Czy post ma charakter prześmiewczy? Bo nie kumam intencji
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jedna Biedronka w każdej wsi ... tego się domagamy .. ;-);-)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rysiu chce zeby mu pole podrozalo
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

W Kielnie będzie jeszcze Lidl i Dino. Ta,damm...!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niech sobie tam budują wszystko, może wreszcie w Bojanie da się spokojnie zrobić zakupy.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie, zjazd z S6. Sklepy itp niech sobie to robią w Kielnie:) Kielno za 10 lat bedzie wygladalo jak jeden wielki beton
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

niech mają wszystko, może Bojano będzie ponownie spokojną wioską. Wyprowadziłem się z Gdyni na wieś i z przerażeniem widzę że bardziej zbliża się w kierunku miasta.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

podobno nie będą mieli hot dogów z Berlinką :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale bedzie hot dog z "Kielonkiem"...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

W Kielnie będzie wszystko co tylko ci z Bojana wymyślą. Ludzie przestańcie być zazdrośni o takie bzdety,przecież to śmieszne!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak będą mieli taką syfiastą i źle wyposażoną biedronkę jak nasza, to współczuje. czemu w lidlu w Chwaszczynie jest wszystko i porządek, a w naszej biedrze taki syf....
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

to chyba jest przemyślana polityka firmy. Syf, bałagan, krzyk nawołującego się personelu ma tworzyć wrażenie sklepu taniego, targowiska.
Sklep czysty, gdzie personel kontaktuje się za pomocą mikroportów, klienci informowani o uruchomieniu kasy przez głośnik może powodować wrażenie drogiego. Ceny produktów podobne, wrażenia różne.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem kiedyś w Biedronce bojańskiej dwa razy, pierwszy i ostatni . W innych nie byłem więc nie wiem . ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Piotr, zgrywasz mega kozaka na tym forum a ja odnoszę wrażenie ze z Ciebie zwykły chłystek, który zza monitora leczy kompleksy. Może złapiemy się na browara na mieście ? Zobaczymy czy jesteś taki pro.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Biedronki generalnie nie wyglądają dobrze, ale ta w Bojanie to jedna z najgorszych. Można zauważyć że w bogatszych dzielnicach Biedronki są bardziej zadbane. Najwyraźniej ta w Bojanie jest nastawiona na biednych, wiejskich klientów. Mam jednak nadzieję, że sanepid zacznie do nich zaglądać, bo przeginają z tym syfem i bałaganem.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wczoraj robiłem zakupy w Bojanie, kolejka niesamowita. Żal mi było Pani na kasie, bo robiła co mogła, do tego kasy samoobsługowe się zawieszaly. A Pani Kierownik, sklepu zamiast rozładować kolejke i usiąść na kasie, to widzialem, że stała na zewnątrz i popalala papierosa zajmując się rozmowa z kolezanka. Masakra.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też żal mi pań na kasach, to ostatnie i praktycznie jedyne ogniwo w bezpośrednim kontakcie z klientem. Cała złość i frustracja jest wylewana na kasjerki.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najwidoczniej powinna zbierac pety na parkingu a nie byc kierowniczka, sloma z butow poprostu w takiej sytuacji
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

a kiedy będzie Lidl w Bojanie? wtedy ta biedronka upadnie...... nawet fani tego sklepu chyba sie zorientowali, ze coś jest nie halo...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

tak, to jest norma, na szczęście oprócz tej syfiastej biedronki mamy jeszcze w Bojanie kilka innych sklepów
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po pierwsze każdy ma prawo do przerwy . Po drugie kierownik nie ma w swoich obowiązkach siedzenia na kasie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękna, nowa, nowoczesna biedroneczka w Kielnie, do której będę miała blisko. Co Bojano ma do Kielna? Mieszkańcy Bojana nie widzieli biedry w Przodkowie, to jest prawdziwa bieda...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedy będzie otwarcie tej biedronki w Kielnie ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie będą tłumy, święto we wsi, wielkim światem powiało. Czy darmowe baloniki będą rozdawac na otwarciu?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Biedorondko czyżby zazdrość?Przecież to śmieszne. W Bojanie jest Biedra to może być i w Kielnie. W czym problem?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...