Dlaczego robicie sobie takie obrzydliwe paznokcie z bialymi czubami?

Nie wiem komu to sie podoba. Od razu widac, ze sztuczne, no i te okropne dlugie czuby. Po co to? Przeciez ladnie opilowane, nawet krotkie paznokcie, ale naturalne wygladaja pieknie. French manicure tez moze byc, ale malutkie, delikatne koncowki, a nie platikowe dlugie szpony!
http://www.nailsbysarahbyrne.co.uk/custom/his and her wedding hands.gif
(jak widzicie, nie musza byc sztuczne szpony)
http://www.bjbeauty.co.uk/images/wedding-feet.jpg
(i nie musza byc biale)
http://friendtothebride.com/images/ring.jpg
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Dlaczego robicie sobie takie obrzydliwe paznokcie z bialymi czubami?

gdyby pomogła ignorancja to byłoby "bosko", niestety nie pomaga:)

nie zgadzam się,zeby to była chamska pyskówka- raczej leciutka rozmowa w zartobliwym tonie:)

moderatorem nie jestem, a szkoda!:)

nawet jezeli nie biore do siebie wypowiedzi Ostoli(chociaz czesto są kierowane do mnie), to załóżmy,ze jestem takim Straznikiem z Teksasu i bronię słabsze jednostki przed bezpodstawnym "zgnojeniem":)
a poniewaz osoba, o ktorej mowimy nie ma zamiaru się zmieniać i nadal nie umie z szacunkiem rozmawiać z innymi- to mam sporo pracy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

popieram

nic tylko pyskówka, to jest prawdziwe chamstwo, nie kilka uszczypliwych wypowiedzi ale ciągła nagonka

A Pani Misia juz zapomniala jak sama zostala obrazana i zmieszana z blotem i skrytykowana w swojej relacji slubnej.I co fajnie bylo??? Juz sie zapomnialo co? Zawsze fajniej nabijac sie i dokuczac innym.Szczegolnie gdy ktos z boku przyklaskuje.
Ja tylko nie kumam jednej rzeczy,jak i dlaczego mozna czerpac przyjemnosc uwlaczajac i beda uszczypliwym w stosunku do innych.Zarzucacie to Ostole ,ale najwyrazniej wam to sprawia jeszcze wieksza radoche bo ciagniecie to bezsensownie jakby wiekszych problemow na tym swiecie nie bylo.Dzieci w afryce z glodu umieraja...

może i prawda, tymczasem musimy sobie radzić same i poprostu ignorować zaczepki kogokolwiek by tyczyły... bo ignorowanie doprowadzi do zaniku...
może zagramy w stalowe nerwy :)

zapomniałąm też napisać, że ładny ten french sun

Dzięki dziewczyny za pogawędkę spadam trza lodówkę uzupełnić i ugotowac jakis obiadek dla męża papa :)

andzia czytaj ze zrozumieniem ja prosiłam o przykłady nie chamskiego zachowania ale o przykłady nieporozumień, że coś się z czymś tam nie zgadza,

np o tym że ostola sobie wymyśliła kolejny login wiedziałam, ale nie zauważyłam innych sprzeczności, może dlatego że nie spędzam na tym forum dnia i nocy

" może warto spróbować w końcu jesteśmy dorosłe!!"

BRAWO! W koncu cos sensownego!

Żadna utopia Namilandio, istnieją takie fora na ktorym jest 2 adminów i ponad 10 moderatorów i pilnują porządku, i jest super atmosfera, teksty Ostoli byłyby momentalnie zauważone i dostała parę ostrzeżeń, po czym zostałaby wywalona.

ta moderator by się przydał na pewno.. zresztą nie wiem czy jest tu jakiś wątek, w którym nie ma tej pyskówki, może warto spróbować w końcu jesteśmy dorosłe!!

popieram cię ja-dwisu,

dziewczyny zaraz to odbiorą jako obronę ostoli, po historii z hiacynetem zaczną podejrzewać, że ostola założyła sobie nasze nicki i staje w obronie swojej osoby,

kurcze jesteście jak dzieci ja ignoruję ludzi z którymi nie chce mieć nic wspólnego i mam głęboko gdzieś co piszą, mówią robią

weselnik miał służyć jako pomoc dla osób chcących zorganizować wesele ale widzę że was wesele i ślub g***o obchodzą,

bo wątki typu jak powinien wyglądać plan dnia ślubu, albo proszę o rade dot czegoś tam są pomijane,

najpopularniejsze są słowne przepychanki, dana osoba nie ma szansy dowiedzieć się czegoś sensownego,

całym waszym sensem życia jest zgnoić kogoś na forum, wystarczy ktoś odstaje od innych, czymś się wyróżnia,

dobrze pamiętam wątki typu uważam że pierścionek za 300 to kicha i już było jechane

ktoś napisał że uważa, że takie jest jego zdanie,

przecież to jest wasz warunek wypowiedzi na tym forum prawda, a mimo wszystko forumki jechały po danej osobie ile wlezie,

ehhh szkoda mi was,

wypowiedzi panamy zawsze mi się podobały, na prawdę z sensem, nie tak zagmatwane jak innych i z odpowiednią argumentacją,

było wiele drażliwych tematów w których się wypowiadała i zawsze trafiała w sedno, nie musiałam danego wątku komentować bo powieliłabym tylko jej słowa

ale reszta uczestników kurcze sorry ale dno, nic innego jak tylko ciągła pyskówka

ile można ?

na prawdę przydał by się jakiś admin, może wtedy był by spokój

Mi sie jakos wydaje ze tutaj nie ma moderatora na tym forum :)))

nawet jeśli na to trafiłam to już dawno dałabym sobie spokój z wypominkami!!!! Bo tak na prawdę to to jest nakręcanie, zresztą jeśli ktoś wie jak jest w tej Irlandii, którą uważacie za tak "zajefajną" i którą Jej wypominacie to wierzcie dalej w takie bajeczki i wściekajcie się na każde słowo. Jeśli się ma poczucie wartości jak to już ktoś tu powiedział to jest się ponad czyjeś ach i och.

o dziękuję Katies. to miło, że ktoś jeszcze myśli i postrzega tę całą sytuację tak jak ja ;)

Misiu, pamiętam, co się działo 10 miesięcy temu i było to okropne. ale to nie zmieni mojego spojrzenia na tę sytuację...

ja tam ignoruje jej wypowiedzi w ogole do mnie nie trafiaja ale mam ubaw jak sie biedna produkuje przed monitorem zeby dowiesc swojej swiatnosci.

Mnie to nie urazilo, bo jakos nie widzialam podstaw, ja po prostu nie lubie strasznie zarozumialstwa. A tamto to bylo do aneczki, tylko juz w miedzyczasie pare innych postow wskoczylo ;) A dystans to ja mam, tylko mnie np czytanie tych kłotni bawi. Teraz mam troche wolnego czasu, potem pewnie przestane ty zagladac i sobie znajde inna rozrywke ;)

to się tyczyło forum, o którym wspominała sun..., a wktórym to panuje sielanka i brak chamstwa krętactwa i szydzenia... heh utopia

W koncu ktos cos z sensem napisal-brawo ja-dwisia.

z tego co ja wiem to moderatorzy na forum mają np. prawo kogoś zbanować a my jakoś nie mamy a szkoda :)
z drugiej strony jak przynajmniej 4 dziewczyny w jednym wątku mają takie samo zdanie to chyba cos w tym jest :)

Andzia, trafiłam i o tym wyżej pisałam. takie rzeczy się ignoruje, jeśli masz po pierwsze dystans do takich miejsc jak forum - a to moim zdaniem niezwykle ważna sprawa, kiedy się chce tu udzielać, a po drugie poczucie własnej wartości, to nie urażą Cię takie teksty.

ja Jadwisiu się nauczyłam 10 miesięcy temu bardziej cietego języka ale w tonie dobrego smaku bądz też humoru (chyba wiesz o co mi chodzi) :) i też myślę że to może na nią podziała :) kulturalnie nie dało, niekulturalnie również, ignorancja czasami skutkuje więc może warto będzie ją wypróbowac :)

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...