Do 1-go września...

Miały być gotowe :

11. ZGŁOSZENIA:
Szczegółowe informacje zostaną podane do dnia 01 września 2003.

12. OPŁATA STARTOWA:

15. RAMOWY PROGRAM RAJDU:

No i gdzie ??
Bo już mnie nogi świerzbią na następnego Harpa :).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do 1-go września...

ciesze sie ze trzymasz reke na pulsie... :)
prosze Was o 24 godziny cierpliwości - materiały sa juz gotowe i wszystkie informacje o ktore pyta Szemhazai znajda sie na necie :)

czesc od razu podam - zreszta juz wielokrotnie o tym mowilem i stalo "jak wół" na regulaminie technicznym H25 -
XXVI edycja nosi nazwe Harpagan 26 ZBLEWO - BYTONIA 2003

Baza znajdowac sie bedzie w Bytoni, gmina Zblewo, powiat Starogardzki (STAROGARD GDAŃSKI) - łatwo więc będzie ją znaleźć:)
Szkoła to najnowszy, miejscowy wynalazek - co przy reformie oswiaty, zrodziło w mojej glowie i usrtach kilka pytan - ale dowiedzialem sie ze to "pomnik" jakiegos posła... - przestalem wnikac!!!

Do Bytoni mozna sie bedzie dostac pociagiem (jest przystanek PKP - do szkoły ok 2km), pojazdem ( :) - Bytonia jest przy "Berlince" wiec mozna poruszac sie tam szybko i wiekszych korkow nie ma - dojazd pod sama szkole - jest wiele miejsca do parkowania) lub na piechote - ale to chyba tylko dla miejscowych

z wiec szykujcie juz buty i rowery :)

pozdrawiam szanowne grono Harpaganów :)
kierownik :-)>

no ta nie ma jak sie po czepiać, bo w sumie dzisiaj to już 3 dzień września, no to chyba spóżnionko o 48 godzin hehehe

ja tez nie chce sie czepiac ale jest 4 wrzesnia i wciaz nie ma tych informacji...

ciekawe cóż za ciemne siły za tym stoją

jest juz 5 wrzesnia i nic, mysle, ze to jak zwykle wina sld i zydow ktorzy wladaja panstwem polskim ;P

ja juz mialem w rekach komunikat startowy w wersji papierowej (wszystko pisze z pamieci bo niestety komunikat mi gdzies wsiakl:( ) i oplata startowa wynosi 40 zl wraz z wypelnionym zgloszeniem karta podobna do tej co zawsze jest wypisywana:) i kopia meilem na info@harpagan.gda.pl albo poczta tradycyjna zapewne na adres klubu neptun a ramowy program zapewne bardzo podobny do tego co zwykle PRZYPOMINAM ZE TE WSZYSTKIE INFORMACJE PODAWANE SA Z PAMIECI WIEC MOGA WKRASC SIE BLEDY GDYZ PAMIEC ULOTNA JEST :)

to po to cała ta elektronika żeby takie wieści podawać z pamięci? :)
pozdrawiam gołębie pocztowe

aveus napisał(a):

> to po to cała ta elektronika żeby takie wieści podawać z
> pamięci? :)
> pozdrawiam gołębie pocztowe

po to by jak ktos przeczyta regulamin i przekaze go dalej mogl podac zapamietane informacje tym co niemieli tego szczescia by przeczytac papierowa wersje regulaminu

wramach sprostowania

internauta napisał(a):

> ja juz mialem w rekach komunikat startowy w wersji papierowej
> (wszystko pisze z pamieci bo niestety komunikat mi gdzies
> wsiakl:( ) i oplata startowa wynosi 40 zl
sprostuje swoja wypowiedz 30 zl na obie trasy do 6.10.2003 40 zl po tym terminiu

Ja przepraszam bardzo za głupie pytanie, ale skoro jest już informacja "papierowa" to co stoi na przeszkodzie, żeby ją upublicznić na stronie?

Ciekawe czy na Harpaganie organizatorzy tez beda tak liberalnie liczyli 24h (ktos sie spozni 7dni a tytul H. dostanie:)

Pingwin napisał(a):

> Ciekawe czy na Harpaganie organizatorzy tez beda tak liberalnie
> liczyli 24h (ktos sie spozni 7dni a tytul H. dostanie:) > zwykle terminowosc nie jest mocna strona organizatorów:(

w to bym nieliczyl 24h to 24 h :)