Do Beata81

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czesc Beatko dzis bylam na przymiarce suknii:)Buciki kupilam nowe sa cudne idealne do grenady pasuja super do koronki:)Panie w salonie byly pod wrazeniem z 30 minut sie zachwycaly hihi wiec jesli chcesz to po slubie moge ci je sprzedac bo sa typowo slubne wiec ja bede je sprzedawac kolor taki jak suknii acha mam tez ta roze do wlosow wiec jesli chcesz ja tez moge sprzedac:):):)Fotki wysle po weselu Jesli bylabys zainteresowana to Masz MOJ NUMER:):):):)

Pozdrawiam

Ps.suknia jest przesliczna naprawde super:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do Beata81

Tę szklaną różę? we włosy?
jasne że chcę, dogadamy się :)

Co do butów :]
jak napisałaś że zrezygnowałaś z tamtych, co mialam od ciebie odkupić, to zamówilam z Allegro, za 2 dni będę miała swoje, ale dzieki że pamietałaś, zreszta wszystko się okaże jak je dostanę :]

Czekam na fotki,
no no, 4 dni !!
Już obgryzasz pazurki ?

No czesc tak to jest szklana roza w salonie byla najladniejsza moje pierwsze butki tez byly z allegro no ale sie przeliczylam:(:(Niestety.
Narazie to mnie przerazily ceny makijazy bo babki do ktorych dzwonilam to chca od 200 do 300 zreszta tu na forum tez powyzej100 a ja myslalam ze tylko 60 gora 70 a tu masz ci taka niespodzianka.A tak to wszystko w porzadku zero stresow.Moj przyszly maz zachowuje sie codownie wiedzac ze caly czas biegam zalatwiam to on robi pyszne obiadki zajmuje sie dziecmi sprzata.A najwazniejsze ze dba o moj nastroj.Hehe a ja zartowalam sobie ze pewnie te jego starania to dlatego zebym nie zwiala z przed oltarza ale to tylko zarty.Dzieki temu jestem najszczesliwsza przyszla panna mloda:):)Wszystim zycze takiego wspanialego meza:):)

suuuper
czekam na foty i życze żeby wszystko poszło zgodnie z planem
szkoda, że ta moja koleżanka co mnie będzie malowała akurat do tych Włoch pojechała, miałabyś piękny i nie drogi makijaż

Dziekuje mam nadzieje ze wszystko sie uda ale jak beda jakies "wpadki"to bedziemy sie smiac z narzeczonym a nie denerwowac bo to ma byc cudowny dzien:):):)Pozatym jakos tak na luzie do tego podchodze mozna powiedziec z wieksza rezerwa niz chociaz moja mam i tesciowa te to dopiero sie przejmuja hehe

Pozdrawiam jak bede po to wkleje fotki:):)

a co z rękawiczkami?
będziesz miala długie czy do łokcia, czy nie kupujesz rękawiczek?
jak do lokcia, to ja też sie na nie pisze

rekawiczek nie bede miala tylko bolerko rekawiczki mi nie pasuja:):)

Gdzie można kupić suknie grenada w trójmieście?

Grenade mozesz kupic w salonie slubnym w beauty na szerokiej albo jesli chcesz mozesz takze wypozyczyc:):)Ja ja wyporzyczam jest cudowna.

Pozdrawiam

a masz może zdjęcie taj sukni?albo proszę chociaż mi ją opisz ;))

http://www.angel.com.pl/foto/dodatkowe/2/1/0.jpg
moze tym razem się uda

http://www.angel.com.pl/foto/dodatkowe/2/1/0.jpg
to jest Grenada
moze tym razem się uda mi się wkleić

polecam panią Kasie z oruni z ulicy piaskowej jest super ładnie mjaluje no i co najważniejsze dużo taniej

Anulka mozesz dac numer telefonu do pani Kasi :):)

A może wiesz ile kosztuje wypozyczenie?

Ja za grenade place 1000 zl i 500 zl kaucji z czego te 500 zl zwracaja po oddaniu sukni:):)A zdjecia sukni mozesz zobaczec w watku jaki kolor wiazanki:)

gd-orunia ul.piaskowa 8a 322-70-45 to jest w pawilonie salon fryzjersko kosmetyczny polecam też fryzjerkę panią anie.sama się tam czesze i maluje .makijaż 60 zł i fryzura 60 .a próbne po 30 i to i to .

A nowa ile kosztuje?

A ta sukienka jest z satyny czy z tafty?

2300zł