Do Kobiet po porodzie

Hej wszystkim,

Piszę, ponieważ potrzebuję polecenia od kobiet, które rodziły w Trójmieście.

Czy możecie polecić dobrego ginekologa, położną, szpital, gdzie stosują ochronę krocza podczas porodu i kładą nacisk na to i faktycznie trzymają się planu porodu ?

Czy ktoś może rodził prywatnie w Swissmedzie i może polecić ? Albo jakiejś innej prywatnej placówce?

Niestety byłam jakiś czas temu u lekarza, który jest dosyć polecany w Gdyni i zapytałam się o mięśnie dna miednicy itp, to otrzymałam informację, że on się takimi rzeczami nie zajmuje i niestety obawiam się, że taki lekarz (który totalnie zlekceważył mój problem) nie bardzo będzie interesował się faktem, że wolałabym uniknąć nacięcia krocza podczas porodu.

Szukam miejsca, gdzie medycyna idzie z duchem czasu, nie chcę trafić na jakąś rzeźnię.

Proszę o polecenia,

Będę wdzięczna!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do Kobiet po porodzie

Dzień dobry. Zajmuję się fizjoterapią uroginekologoczną, przygotowaniem krocza i dna miednicy do porodu.

Szpital na Zaspie priorytetowo traktuje ochronę krocza.
W razie pytań zapraszam na wizytę.

rehabilitacjakobieca.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Tabletki na odchudzanie? (185 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

Dobry Ginekolog w Gdyni (162 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...