Do Webmastera strony

Hej Tomku! Strona Harpagana się zbiesiła i nie udało mi się jej dzisiaj otworzyć (mimo licznych prób), a szczerą miałbym ochotę (z pewnością nie ja jeden) zerknąć na listę wyników (TR już powinny być, a TP nie wiem ???). Kłopoty mam nie tylko ja, kilka osób spotkanych w Bytoni mówiło, że mają ten sam problem. Nie wiem, czy to wina wieszającego się serwera, czy zbyt nisko ustawionego limitu transferu, ale są dni, kiedy strona jest niedostępna. Dla osób, które nie mają stałego dostępu do internetu może to być naprawdę wkurzające. Spróbuj, proszę, wyjaśnić skąd biorą się problemy, być może bruździ jakiś serwer pośredni. Osoby, którym UDAŁO SIĘ / NIE UDAŁO SIĘ wejść dziś na stronę Harpagana proszę o wpisy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do Webmastera strony

u mnie wszystko działa...

A wyniki TP już są?

a pewnie, od rana

Przesłałem ci na maila - gdybys jeszcze nie miał ...

Wczoraj było OK, ściągnąłem nawet wyniki TR. Dziś onwóg- kilkadziesiąt prób ściągnięcia wyników TR i TP zakończyło się fiaskiem.

A przy okazji- Harpagan to R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-A imprezka!!!! Byłem pierwszy raz i pomimo wstydliwego wyniku (ech, ta zachłanność, zamiast dojechać spokojnie do mety z 34 punktami połakomiłem się na 2 punkty i... prawie 30 minut spóźnienia;)) ) już teraz odliczam dni do następnego. Fakt, Harp uczy pokory, ale i uczy analizowania błędów:))).

Pozdrawiam wszystkich ludzi, których spotkałem zarówno w bazie, jak i na szlaku;)))

Wesoły Jędruś napisał(a):

> Hej Tomku! Strona Harpagana się zbiesiła i nie udało mi się jej
> dzisiaj otworzyć (mimo licznych prób), a szczerą miałbym ochotę
> (z pewnością nie ja jeden) zerknąć na listę wyników (TR już
> powinny być, a TP nie wiem ???). Kłopoty mam nie tylko ja,

cześć Jędruś. byłem przy tym jak odbierałeś coś pamiątkowego na rozdaniu nagród. ;P Jestes podobny do zdjęcia.. ;P ale nie o tym była mowa...

Nie prowadzę strony Harpa od czerwca. Oddałem ją w mniej zapracowane i bardziej fachowe ręce "Neptuna". Stąd też mail w kontakcie się zmienił. Ja tymczasem zaczynam korzystac z pozycji uczestnika ;P
TSS

Umknęło to jakoś mojej uwadze, może dlatego, że byłem dość zapracowany i niezbyt często odwiedzałem stronę. A ostatnio chciałbym, ale nie mogę. Na szczęście tabelę wyników otrzymałem już mailem od przyjaciół, za co serdecznie dziękuję. Pozdrawiam. Do zobaczenia na szlaku.