Do admina

Witam, BARDZO BYM PROSIŁA o założenie zupełnie nowego tematu na forum dotyczącego TYLKO zwierząt domowych ( chodzi mi głównie o psy ), ponieważ nigdzie na forum nie mogę znaleźć takowych informacji. Mam na myśli WSPÓLNE WYJAZDY NA WYSTAWY, PORADY, WSPÓLNE SPACERY itp.
Aby temat był od razu widoczny, tak jak np. DZIELNICE I OSIEDLA, DOM I MIESZKANIE, KOBIETA, SPORT I REKREACJA, CO? GDZIE? KIEDY?, TOWARZYSKIE, MOTORYZACJA, INNE, czy HYDEPARK.
Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do admina

To taki test sprawdzający reakcje - w końcu zdrowy psychicznie admin to podstawa każdego forum, zdałeś ;) ale ten zielony nick to byś mógł się postarać Mo___ by zazdrościła :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No chance.

A "Dobry admin" zabrzmiało jak do pieska, który ładnie zjadł obiadek doszczętnie wylizując miskę. 8-P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

:] Dobry admin. Załatwisz mi nick w kolorze zielonym ? to się zarejestruje ;)

wdr - zobaczę co da się zrobić.

zachęcona tą rozmową zwiększyłam sobie ilość serduszek. faktycznie, gdy znaków było zbyt wiele albo obszar za bardzo mi się rozszalał to drugie serduszko wypadało za ramkę i nie było widoczne w stopce.
ale mimo tego, pod drugim pozostają ze 3 linijki. kiedyś tego nie było.

Nie zrozumieliśmy się ;]
to pytanie retoryczne było - ja nie chciałem żebyś dopisał do niego ideologię tylko wymyślił coś by zrobić żeby tego wolnego miejsca nie było , coś więcej niż "nie da się" , tak dla ogółu społeczeństwa - aby wszystkim żyło się lepiej. :P

No właśnie i kiedyś było tak, że stopki miały wielkość obrazu "Bitwa pod Grunwaldem"..

kiedyś tak nie było. kiedyś stopka kończyła się gdy kończyła się jej treść.

Stopka ma określoną wielkość (domyślne ustawienia ramki na stopkę) także jak ktoś da sobie serduszko albo jeden wyraz w stopce to tak właśnie będzie to wyglądać - duuuużo wolnego miejsca w stopce.

Jeszcze jedno czy po każdej stopce musi być tyle wolnego miejsca ?

seksu, darmowych drinków i dużo kasy ;]

Kobiet? 8-]

Motoryzacja i sport juz jest - czego faceci chcieliby wiecej?

Te admin jesteś facetem to weź się wykaż w końcu to tobie za to płacą . Jak nam się spodoba to wstawimy się u twojego przełożonego o premię dla ciebie , tylko ciekawie ma być ;)

Proszę o propozycję, jaką miałby nosić nazwę dział dla "Facetów". W sensie że analogicznie do działu "Kobieta" miałby istnieć dział "Mężczyzna"? Co by się w nim działo? Bo jak widać kobiety mają tematów bez liku.

Co do kciuków to jest to mechanizm, od którego nie możemy wymagać by rozpoznawał czy w treści postu jest opinia czy zapytanie.

To ja mam dwie sprawy do admina:

Po pierwsze:
Dlaczego BABY mają cały dział dla siebie , a FACECI nie mają się gdzie podziać , toż to jawna dyskryminacja jest zwierzątkom domowym chcecie zakładać forum ? a Facaci to co ?

Po drugie :
Po cholerę przy każdym poście jest "zgadzam się/nie zgadzam się z opinią" dla przykładu ktoś się pyta : Na której stacji jest najtańsze paliwo w trójmieście i zaraz trzy ręce np w dół "nie zgadzam się z tą opinią" (to jest tylko przykład) ale z czym tu się nie zgadzać albo zgadzać - ku.na , jak ktoś się tylko pyta innych o zdanie?

Pozdrawiam

Hmmm, wielka szkoda. Uważam, że właśnie dlatego jest mało wątków dotyczących zwierząt, że nie ma odpowiedniego tematu lub działu, a ogłoszenia tyczą się głównie sprzedaży, adopcji lub oddawaniu i nie ma możliwości porozmawiania tam na inne tematy dotyczące zwierząt.

No właśnie otrzymałem odpowiedź, że wątków o zwierzętach na forum jest bardzo mało i osoby decyzyjne nie widzą sensu aby tworzyć osobną kategorię do tego typu tematów. Póki co polecam serwis ogłoszeń i dział zwierzęta http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/

Postaram się jeszcze porozmawiać na ten temat, ale potrzebuję więcej argumentów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super pomysł, chętnie się przyłączę do pytania i propozycji.