Do admina

Witam, BARDZO BYM PROSIŁA o założenie zupełnie nowego tematu na forum dotyczącego TYLKO zwierząt domowych ( chodzi mi głównie o psy ), ponieważ nigdzie na forum nie mogę znaleźć takowych informacji. Mam na myśli WSPÓLNE WYJAZDY NA WYSTAWY, PORADY, WSPÓLNE SPACERY itp.
Aby temat był od razu widoczny, tak jak np. DZIELNICE I OSIEDLA, DOM I MIESZKANIE, KOBIETA, SPORT I REKREACJA, CO? GDZIE? KIEDY?, TOWARZYSKIE, MOTORYZACJA, INNE, czy HYDEPARK.
Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do admina

Jutro sobie kupię "Buszujący w zbożu".
I założę kłódki na lodówce. Wtórny będę, wiem :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

O, tam też nie zaglądam ;)

Sadyl, drugi raz jestem jakąś "mu;:" - weź Ty wciskaj porządnie klawisze ;)

@μ:

Proponuję, żebyś schadzała się woderem na suwaczkach. Najlepiej na weselniku. Nie znam nikogo, kto by tam zaglądał :D

PS: Ja zdążyłem z edycją. A Ty? ;D

Motoryzacja to zupełnie nie moja bajka. Nie znam się i nie interesuję się :)

A ja zaglądam. I Niulka :) Randall też.

Na Forum nic się nie ukryje ;) Chociaż, gdybyście mieli tę schadzkę w dziale Motoryzacja to nie dowiedziałabym się o niej, bo tam w ogóle nie zaglądam ;)

Kurcze, vi, a już się poczułam, jakbym miała tajemną schadzkę z wdr'kiem - niby na forum, a nikt nic nie wie ;)))

Ja zajrzałam, i proszę, jaka dyskusja :)

Nie uważam żeby był nieporządek. Temat uważam za zamknięty.

jak uważasz że masz nieporządek to przenieś do hydeparku, blokowanie jest odbierane inaczej.

@mikro
Nie przejmuję się , nie mam tylko satysfakcji ,bo nie mogę odpowiedzieć tak jak bym chciał , lecę do wieczora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wdr zapoznaj się najpierw z terminem "cenzura" zanim zaczniesz ferować wyroki, osądzać, sugerować, itp.

Błądzisz jak dziecko we mgle.

Na forum - jak i każdym innym serwisie - jest ustalony porządek, i tylko i wyłącznie to było powodem blokady opisywanego przez Ciebie wątku.

no, nie mów, że się przejmujesz pie*dzieleniem jakiegoś półgłówka ;)

nomm.... ale przychodzi potem jakiś tutaj półgłówek i pierdzieli że my tu tylko gadamy o pierdołach, du..., seksie i zboczeniach , nie wie tylko że maluczkiego mógłbym uświadomić , niestety z powodu cenzury pozostaje gadanie o pierdołach, du..ch, seksie i zboczeniach.

wdr, piszesz, jakbyś życia nie znał...

"na tym polega władza ...... - może to zrobić i nikt z nas nie ma na to wpływu"

tak admin "pilnuje" forum , ktoś tam pilnuje admina , i tak cały łańcuszek .... i pod przykrywką czegoś robi się coś w imię czegoś EOT

ale chyba na tym polega władza Admina - może to zrobić i nikt z nas nie ma na to wpływu, prawda, Adminie?

założyłam kiedyś wątek, który Admin mi usunął, też dostałam bana za upieranie się przy swoim i mogę sobie ponarzekać tylko razem z Tobą, wdr'ku, ale chyba nic na to nie poradzimy ;)

P.S. wdr, z Admina fajny gość jest, nie dąsaj się już ;)

nie potrzebna treść tamtego wątku oprzyj się własnym doświadczeniu czy takie tłumaczenie nie pozwala usunąć dowolnego wątku ?

wdr, napisałabym Ci, gdybym wiedziała, o czym mowa, ale nie zdążyłam przeczytać...

a jak ty to mikro rozumiesz

"Tego typu wypowiedzi wyrwane z kontekstu - tworzące nowy wątek były, są i będą usuwane."

Przecież to pusty slogan pozwalający cenzurować dowolną treść , bo co drugi wątek jest następstwem wcześniejszego, mógłbym się teraz założyć że jest duże prawdopodobieństwo że to co tu piszemy też zostanie usunięte