Do admina

Witam, BARDZO BYM PROSIŁA o założenie zupełnie nowego tematu na forum dotyczącego TYLKO zwierząt domowych ( chodzi mi głównie o psy ), ponieważ nigdzie na forum nie mogę znaleźć takowych informacji. Mam na myśli WSPÓLNE WYJAZDY NA WYSTAWY, PORADY, WSPÓLNE SPACERY itp.
Aby temat był od razu widoczny, tak jak np. DZIELNICE I OSIEDLA, DOM I MIESZKANIE, KOBIETA, SPORT I REKREACJA, CO? GDZIE? KIEDY?, TOWARZYSKIE, MOTORYZACJA, INNE, czy HYDEPARK.
Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do admina

Który tekst? O Chałupach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to napisz ten tekst co wyżej był zobaczymy :P

Po prostu trzeba pisać poprawnie, niezależnie od języka ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Blokada antyspamowa lubi tak sobie poszaleć. Nigdy jej nie zrozumiemy..

Ja na przykład nie miałam problemu z wpisaniem angielskich fraz, wszystko mi przepuszczało :)

W różnych, często. Tylko czasem mnie nie ma..

ogólnie, przecież nie siedzisz nonstop tylko w określonych godzinach widzę że 9-17 chyba

Nie, tak, nie wiem - jaki post?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy admin137 udziela się "anonimowo" (jako nie admin137) na forum ?

czy admin137 ma w obowiązkach swojej pracy czytać od deski do deski wszystkie pierdoły wypisywane na tym forum?

czy łamanie regulaminu w postach napisanych o 16:01, jest równoznaczne z amnestią do 8:00 dnia następnego ?

Raczej nie odblokowuję już zablokowanych postów/ a już na pewno zamkniętych wątków.

Co do religii to mało konkretów zadałeś. Możesz mi wysłać na adres forum@trojmiasto.pl przykłady postów, wówczas ustosunkuję się do każdego z osobna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jaka jest procedura odblokowania tak zablokowanego wątku w przypadku gdy forumowicze nie podzielają zdania admina że nie ma sensu kontynuacji dyskusji w wątku ?

czy skasowanie postu jest definitywne czy też można się w jakikolwiek sposób odwołać i przywrócić ów post ?

dlaczego posty godzące lub szydzące z ateistycznych poglądów kasowane jakoś nie są, a podobne dotyczące "jedynie słusznej religii" są usuwane, czy jest to zależne tylko od oceny/poglądu admina ?

"I dlaczego niektóre posty nie naruszające regulaminu w dziwny sposób się dematerializują :/"

Odpowiadam: Nie ma skutku bez przyczyny. Zawsze jest jakiś powód usunięcia postu. I na pewno nie muszę się z tego tłumaczyć na forum. Jeżeli autor usuniętego wpisu będzie zainteresowany jaki był powód takiej decyzji to odezwie się do mnie osobiście i tak też się dzieje.

Co do blokady to może angielskie frazy są odrzucane przez automat. On tak czasem ma.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od razu jakbyś mógł się ustosunkować cóż takiego jest "spam-owatego" w poniższym tekście że włącz się blokada.

Chałupy welcome to, the same IP, low IQ.

I dlaczego niektóre posty nie naruszające regulaminu w dziwny sposób się dematerializują :/

Jak "spotkam" taki kilkuletni wątek to zamykam w nim dyskusję. W wątku, o którym piszesz od marca nie było odzewu zatem jego zamknięcie było jak najbardziej na miejscu.

czyli jesteśmy skazani na widzimisię admina? czasem na wokandę wracają wątki 10 letnie , które nie maja zupełnego sensu i blokowane nie są. :/
Cóż takiego było w wątku "poszukuję żony na gwałt" iż właśnie teraz stracił on sens ?

Czasem stare wątki zamykam, takie trzyletnie i starsze - podejmuję decyzję osobiście, jeżeli nie widzę sensu kontynuacji dyskusji w takim wątku.

dlaczego niektóre wątki są nagle zamykane, posty w wątkach kasowane choć regulaminu nie naruszają. Można wiedzieć czym admin się kieruje i jakiemu celu te działania służą ?

Może jakieś wytyczne by się przydały jak zablokować wątek bo mi się przestał podobać ? takie dla wszystkich tych równych i równiejszych... :/

To ja wybieram obecny stan rzeczy :)

Zawsze może.. tak samo jak zawsze może być gorzej.

Lepiej być nie może?

;)