Do admina

Witam, BARDZO BYM PROSIŁA o założenie zupełnie nowego tematu na forum dotyczącego TYLKO zwierząt domowych ( chodzi mi głównie o psy ), ponieważ nigdzie na forum nie mogę znaleźć takowych informacji. Mam na myśli WSPÓLNE WYJAZDY NA WYSTAWY, PORADY, WSPÓLNE SPACERY itp.
Aby temat był od razu widoczny, tak jak np. DZIELNICE I OSIEDLA, DOM I MIESZKANIE, KOBIETA, SPORT I REKREACJA, CO? GDZIE? KIEDY?, TOWARZYSKIE, MOTORYZACJA, INNE, czy HYDEPARK.
Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do admina

Na musztardowym też polegli :) Natomiast kobiety zazwyczaj wiedzą co to lewarek, ABS albo spławik.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Karmazyn jak zawsze, wygrywa w całej palecie
Ale kiedyś przerabialiśmy seledynowy i z tego co pamiętam płeć przeciwna nie podołała :)

@Mo_ korona godna królowej :)))

Tinker, wyrazy uznania :)

Tak naprawdę sądziłam, że mysi jest trochę ciemniejszy. A karmazynowy idealny :)

Cross, pozwól, że Ci pomogę:)

http://spirka.pl/demot/odcienieFW.jpg

"Analogicznie w karmazynowym też nie chodzę :)"

Karmazynowy??? Co to takiego?

Od dzieciństwa wiem o jego istnieniu i powód, który podałeś (a którego się spodziewałam :)) uważam za niewystarczający. Lubić nie znaczy nosić na sobie od stóp do głowy. Analogicznie w karmazynowym też nie chodzę :)

Zgodzę się, że czasem kobiety nie znają umiaru. Każde popadanie w przesadę czasem śmieszy :)

"Dlaczego mamy udawać, że nie znamy różowego?"

Nie udawać że nie istnieje tylko zapomnieć o tym że istnieje. Dlatego że w pewnym wieku nie przystoi nosić ubrań w kolorze różowym. Choć kiedyś widziałem panią na oko sporo po sześćdziesiątce caluśką w ubraniach koloru lilaróż.
Słowo kuriozalnie nie w pełni oddaje jej wygląd. :)

Ciekawe, co na to Panowie :)

Coś dla Wdr. Nowy post nie jest wyróżniony, a komentarz... fiu, fiu :)
http://forum.trojmiasto.pl/Szukam-geja-bo-to-podobno-najlepszy-przyjaciel-kobiety-t389808,1,46.html

>przedstawicielki płci pięknej, które ukończyły 17 rok życia powinny zapomnieć o tym że istnieje coś takiego jak kolor różowy

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
NIGDY NIGDY NIGDY NIGDY NIGDY NIGDY NIGDY NIGDY NIGDY
nie ukończę 17 roku życia!
różowy jest najładniejszy na świecie! i pasuje mi do oczu!

Dlaczego mamy udawać, że nie znamy różowego?

Odnośnie kolorów to przedstawicielki płci pięknej, które ukończyły 17 rok życia powinny zapomnieć o tym że istnieje coś takiego jak kolor różowy.

Swoją drogą adminie dlaczego napisem "nowe" nie są oznaczone wszystkie pojawiające się na forum nowe wpisy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"...najważniejsze żeby było "różowe""
Dla mnie wyłącznie czerwone :D Reszta liczy się zdecydowanie mniej, ale jednak.

Przyjmuję gratulacje. Twoje uznanie jest dla mnie nieocenione, jednak szukanie rozwiązanie nie jest konieczne. Akceptuję niepełny obraz i dobrze mi się z tym żyje :)

Staram się ograniczać do trzech groszy ;)

Pytanie było do Admina. Często zdarza Ci się wypowiadać za innych?

"...Adminie czy mogłabym wystąpić z wnioskiem o takie wyróżnienie? :)))))))
(w domyśle, aby został on rozpatrzony pozytywnie)"

Taaa , ale tylko na dział : Dzielnice i Osiedla > Okolice Trójmiasta > Trąbki Małe :P

"....intensywnie pomarańczowy prostokąt z napisem "Nowe". Jak dla mnie zwracał on uwagę bardziej, niż sama treść postu" - kobiety tak mają ze wszystkim najważniejsze żeby było "różowe" reszta się nie liczy ;P

"...Ich szukanie znajduje więcej czasu niż przeczytanie..." - gratuluje zdiagnozowania problemu , pomyślmy nad jego rozwiązaniem ;)

"Oczywiście rozumiem Twoją potrzebę czytania wszystkiego;)" - czyż nie trzeba mieć oko na wszystko jak kobiety zawsze swoje 5 groszy gdzieś wciskają :P

Celowo o nich nie wspomniałam, bo sama mogę je sobie sprawić :)
A na czerwony login, to i świetne relacje z Władzą nie pomogą. Chociaż...

Adminie czy mogłabym wystąpić z wnioskiem o takie wyróżnienie? :)))))))
(w domyśle, aby został on rozpatrzony pozytywnie)

>czerwony login
czerwone szpilki lepsze ;)

Ze sprawą wyróżnienia nowych postów trochę się spóźniłeś, choć zawsze można zrobić coś jeszcze, aby było bardziej przejrzyście :)
Kiedy pojawiła się ta opcja, początkowo wyglądało to inaczej- intensywnie pomarańczowy prostokąt z napisem "Nowe". Jak dla mnie zwracał on uwagę bardziej, niż sama treść postu (może za sprawą braku dysfunkcji w postaci słabego wzroku :)).

Odnośnie komentarzy w środku wątku. Rzadko kiedy są to opinie wnoszące coś znaczącego do dyskusji. Ich szukanie znajduje więcej czasu niż przeczytanie. Bardziej mają formę słów spuszczonych ze smyczy, niż przemyślenia. Oczywiście rozumiem Twoją potrzebę czytania wszystkiego;)

Jak ja praaaagnęłam mieć czerwony login (i byłoby to możliwe!)... Niestety KTOŚ mnie wyprzedził, ale za karę nie ma gwiazdek ;)

albo ten nagłówek zamiast jasno niebieski inny odcień

Lecimy dalej : przy rozbudowanych wątkach mających po kilkaset komentarzy i kilka wątków pobocznych gdzie nowe komentarze nie koniecznie są jako ostatnie , napis nowy staje się niewidoczny i łatwy do przeoczenia - może te nowe komentarze mogły by mieć też inny kolor tła - delikatnie się różnić , ale tak aby były łatwo zauważalne przy przewijaniu paska (jasny pastelowy żółty?) hmmm ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

za zielony bym nie zzieleniała z zazdrości. jedynie za różowy albo fioletowy ;)