Do gry w badmintona

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Do gry w badmintona
Witam, mam 35 lat (kobieta), szukam partnera/partnerki do wspólnego grania w Badmintona. Niestety tenis mnie nie cieszy, dobra rakieta i delikatne odbijanie piłeczki - Badminton tu siłowo, troszkę biegania i genialna walka:). Chyba o to chodzi w sporcie:). Posiadam cały sprzęt. Jak na razie wystarczy.
W ładną pogodę na zewnątrz, w brzydką na hali (Zaspa, Przymorze). Koszty dzielimy na pół. Jestem też otwarta na inne propozycje sportowe: siatkówka, rower.

pozdrawiam
Monika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za kontakt

wszystkim dziękuję za kontakt, jest Was bardzo dużo, polecam, byście zebrali się i poszukali swoich partnerów/partnerki do gry. Zostawiam to ogłoszenie z uwagi na fakt, iż niektórzy nadal są chętni, a ja mam już kilka osób (wczoraj mecz nr 1), było świetnie.
Także zachęcam do zapoznania się w taki sposób i życzę dobrej zabawy.

Re: Do gry w badmintona

witam
tak jak moja przedmówczyni poznam osoby chętne do intensywnej gry w badbmintona które chcą aktywnie spedzic czas.
Jestem dostępny przez cały tydzien najchetniej w godzinach wieczornych.
Koszty dzielimy po połowie.
CHETNYCH PROSZE O KONTAKT- MAIL: pawel.r1981@yahoo.pl
pozdrawiam
Pawel

Inne tematy z forum

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...