Do kolegi bez koszulki

Opinie do artykułu: Do kolegi bez koszulki.

Kolego bez koszulki. Ty, który prężysz nagi tors na ulicy. Ty, który świecisz gołą pachą w autobusie. Chciałbym ci zdradzić tajemnicę.

Znam cię doskonale. Kiedy przychodzą pierwsze letnie upały, ty przychodzisz z nimi. I wychodzisz na ulice. Przechadzasz się. Powoli, majestatycznie, zawsze wyprostowany, z rozstawionymi ramionami. Często zdobią je tatuaże. Zapewne sprawiają, że czujesz się wyjątkowy. Podobnie jak łańcuch na szyi, który często zakładasz.

Zapewne byłeś kilka ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żeby być wśród tych wszystkich, którzy się z rzeźby śmieją...

to jednak trzeba mieć co najmniej namiastkę kompleksu... A próbował pan, panie Piotrze, zwyczajnej, zdrowej olewki? To naprawdę działa ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

tak !

przeciez stawianie stolca na chodniku to cos normalnego skoro nie ma zasad dziadku !. Tacy jak ty dziadku do PZPR sie najczesciej zapisywali ) lub do ORMO )
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

jak chcesz sobie poogladac gole klaty to idz na plaze :-)

I lepiej komentuj wazne dla Ciebie artykuly, nie szkoda Ci czasu, klatofilu, na takie mniej "wazne"?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fajnie by było
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Są kraje w których mogłyby, być legalnie bez stanika, nadmienię jeszcze że owe kraje "stoją" dużo bardziej gospodarczo od nas.
Co do taktu, wolę zgrabne bez stanika niż wielkie 4 litery w leginsach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

kolejny milosnik obciachu i zenady...

Koszulke to sobie zdejmuj na plazy a nie w miescie, pajacu :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

A jaki ubiór jest "nadziejny" ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiatraczek albo woda

i tyle w temacie. Jak ktos nie ma koltury, to trudno mu wytlumaczyc pewne zasady.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zalosne komentarze a felieton bardzo trafny...

Przeczytalam zabawny felieton, ale jestem zaskoczona durnymi komentarzami pod nim. Kompletna zenada! Mam wrazenie, ze wszystkie buraki dumne ze swoich klat, paradujace ulicami na raz sie uaktywnily pod artykulem :-) trudno uwierzyc, ze jest az tylu zwolennikow obciachu. Golym klatom na ulicach mowie stanowcze nie, spadajcie nad jezioro robic grilla albo na plaze, gdzie wasze miejsce!
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 14

Gonic dziadow

Co by bylo, gdyby kobiety zdejmowaly w miescie bluzki i chodzily w samych stanikach? Gonic dziadow golasow.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11

Dajcie spokój...

Zdjęcie dopasowaliście do tekstu, nie ma co ;) Troche stereotypowe to wszystko, smutno mi. Ja czasami zdejme koszulke gdy jest mega gorąco. Broń Boże nie chodzi mi o chwalenie się ciałem tylko o więcej chłodu. Na siłownie chodze kilka razy, ale w tygodniu. Zapewne są ludzie jak "kolega" z tekstu powyżej, ale moim zdaniem to troche przesada... Żeby w nadmorskim mieście nie móc przejść bez koszulki w ukrop ? A jeśli się smiejecie, to zdradze Wam sekret - nic mnie to nie interesuje.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 13

celulit

A jak panie 70kg+ ubierają się w mini i świecą tłustymi udami z celulitem to jest OK? A w autobusach niepięknie pachną kokietując współpasażerów swoimi niewygolonymi pachami.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kobiety czy blachary? Kobieta wybierze faceta zaradnego który ma coś we łbie a nie napompowanego przygłupa,ale jeśli wybiera takiego,to nie kobieta a blachara która również ma pusto we łbie,więc jest się czym szczycić.Ja nie korzystam z siłki,chodzę na baseny,ale mi nie zależy na pokazywaniu swojej klaty tylko dbam o kondycję sam dla siebie i nie muszę się z tym obnosić.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 4

...

Z większym portfelem.
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dla mnie też nie. Kobieta półnaga jest ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Minimum kultury

Uważam ,że nie powinno się chodzić po ulicach bez koszulki ,miejsce do tego to plaża,działka,dom ,siłownia.Niedawno widziałam na przystanku autobusowym dwie panie w wieku (około ) 60 letnią i 30 letnią w stanikach od stroju kąpielowego .Był wprawdzie upał ale ...,kobiety były zgrabne ale...??? czy przystanek autobusowy ,autobus to miejsce na taki strój? nie wydaje mi się. Osoby tak ubrane zwracają na siebie uwagę i może im o to chodzi???Trochę taktu i kultury przydałoby się takim osobom.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nawet statystyki mowia, ze w PL 3/4 mezczyzn ma nadwage albo jest otyla i to widac na ulicach. Do tego beznadziejny ubior, brak higieny. Polacy nie sa najgrubsi, ale to nie ma znaczenia. Sa naprawde bardzo zaniedbali i grubi. Ja akurat mam meza i pod wzgledem wygladu oboje nie mamy sobie wiele do zarzucenia. Na szczescie maz jest normalny, nie ma ciazy spozywczej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Artykuł na dobry temat

Ale napisany tak, jakby ów półnagi koks właśnie do Autora syknął znane "masz jakiś problem?" i nie tylko na tym się skończyło. Zamiast rzeczowo opisać zjawisko, tekst przebrzmiewa jakimś żalem po podbitym oku. Niepotrzebnie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6