Do kolegi bez koszulki

Opinie do artykułu: Do kolegi bez koszulki.

Kolego bez koszulki. Ty, który prężysz nagi tors na ulicy. Ty, który świecisz gołą pachą w autobusie. Chciałbym ci zdradzić tajemnicę.

Znam cię doskonale. Kiedy przychodzą pierwsze letnie upały, ty przychodzisz z nimi. I wychodzisz na ulice. Przechadzasz się. Powoli, majestatycznie, zawsze wyprostowany, z rozstawionymi ramionami. Często zdobią je tatuaże. Zapewne sprawiają, że czujesz się wyjątkowy. Podobnie jak łańcuch na szyi, który często zakładasz.

Zapewne byłeś kilka ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taki autor tolerancyjny a nie toleruje ludzi bez koszulek.

heh, typowy
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 21

Piszecie jakieś bzdurne artykuły a

w POlsce gospodarka już jest prawie trupem...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 17

ciekawe co by napisał 'felietonista' po pobycie w Toronto, gdzie po wyroku sadu sprzed lat

który zrównuje w prawach kobiety i mężczyzn, pojawiają się czasem kobiety bez koszulek

straszne.., taki tors przecież jest grzeszny i deprawuje na odległość

można by co prawda napisać felieton o tym, że trawniki usychają, w turystycznym mieście, ze straszą wręcz i wprowadzaja ludzi w stan depresji :)) lub ze na wyschnietym trawniku pielęgnuje się rabatke, co jest ewidentnym marnotrastwem naszych wspólnych pieniedzy

możnaby dopytać sie dlaczego nadal brak jednego biletu, itd...

moznaby dopytac sie jak to jest ze cyganie z Rumunii przyjeżdżaja do nas na żebry i wykorzystuja do tego swoje (?) dzieci, a NIKOMU to nie przeszkadza - od policji po straz miejską

ale w sezonie ogórkowym nalezy poruszac ogórkowe tematy - czyli jak to 'chamy' chodzą w upalne dni bez koszulek a powinni byc zapuciani, kobiety tez jakies takie swawolne, zamiast zakrywać ramiona, włosy i skromnie spuszczac wzrok, najlepiej spod burki

powodzenia w życiu, skoro ci wszyscy dokoła przeszkadzaja - na pocieszenie dodam, ze jesteś jednak w znaczacej wiekszosci tych, którym wszystkow tym kraju 'ruiny' przeszkadza
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 14

jak będzie parada gejów to powyższy tekst jak znalazł

Tylko tam to nie tylko pierś pręża
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9

Facet z gołą owłosioną klatą i wielkim brzuchem wygląda ohydnie, Co innego fajna dziewczyna idąca toples po ulicy. To absolutnie by mi nie przeszkadzało.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 19

zależy jakie ;)
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 7

Co za idiotyczny post :D
A swoją drogą ja się nie śmieje i nie chce by pisano również o mnie bez mojej wiedzy. Ja po prostu przechodze bokiem i nie interesuje się czymś życiem!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 14

Gdzie ty koksa widziałeś na tym filmiku ? Chciałbym ciebie zobaczyć w starciu z rasowym koksem co to po "klapsie" się popłacze
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

ciekawe, ciekawe... sama nie klaszczę na widok roznegliżowanych osób w centrum - aczkolwiek tekst baaardzo prymitywny
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 11

W którym niby kraju ?

?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jezuu chlopaku, ale odplynales w swoich zboczonych fantazjach....
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 33

Chodzę w upałach bez koszulki

odkąd urósł mi brzuch, nie dość że jestem tłusty to jeszcze zarośnięty. Jednak, nie schudnę, nie kupię smartfona, nie ogolę torsu i nie kupię diesla z Niemiec.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 23

Facet bez koszuli, ale za to w skarpetkach :)

w skarpetkach, he he, to mu ciepło czy zimno.
Na zachodzie za chodzenie bez koszuli po mieście jest mandat.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 9

podrabianiec :D

ciekawe wtedy jakie artykuly sa o Karolu ktory zostal Popkiem :D xD
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

legginsy w lato? ale cebularze!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widzę że nie wybiegasz poziomem ponad poziom tego "artykułu "
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 12

cd.

niech lepiej każdy patrzy na siebie a nie wytyka innych... założę sie że każdy z was jest tą cebulą na swój sposób... zajmijcie sie swoimi sprawami
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 18

żenaaada!

Panie Piotrze, Pański artykuł jest słaby i żenujący. Na miejscu Pańskiego przełożonego wysłałbym Pana na urlop bo chyba odbija wam w tym biurze z gorąca... az szkoda mojego czasu na rozpisywanie sie w tym komentarzu... dramat
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 31

To ma być artykuł???? Za co wy pieniądze dostajecie? tyle ciekawych rzeczy się dzieje w 3m a wy takie pitoly opisujecie. Żenada!
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 18

Z takim do murzynow,oni chodzą na golasa
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7