Do kolegi bez koszulki

Opinie do artykułu: Do kolegi bez koszulki.

Kolego bez koszulki. Ty, który prężysz nagi tors na ulicy. Ty, który świecisz gołą pachą w autobusie. Chciałbym ci zdradzić tajemnicę.

Znam cię doskonale. Kiedy przychodzą pierwsze letnie upały, ty przychodzisz z nimi. I wychodzisz na ulice. Przechadzasz się. Powoli, majestatycznie, zawsze wyprostowany, z rozstawionymi ramionami. Często zdobią je tatuaże. Zapewne sprawiają, że czujesz się wyjątkowy. Podobnie jak łańcuch na szyi, który często zakładasz.

Zapewne byłeś kilka ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To dyskryminacja i tchozostwo

jezeli prawo tego nie zabrania to jest ok , a ten tekst na koncu my wszyscy sie z ciebie smiejemy to ja sobie nie zycze bo ja nie jestem wszyscy a "WY" jestescie komuchami czerwona chołota a wypisywanie takich rzeczy to zostanie zgłoszone na pewno troche wyzej niz ten portalik ma prezesa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

to akurat prawie to samo
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

widać ze jest sezon ogórkowy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po przeczytaniu czuję się jakbym obejrzał fakty TVN albo przeczytał jakiś artykuł z Gazety Wybiórczej

Dziennikarze mają to do siebie, że z braku sensacji trzeba wymyślić coś co się sprzeda dla "ludu i takie mamy później efekty,że wypisywane są same głupoty..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Myślę że Pan redaktor chyba ma przysłowiowego "gula"

Myślę że Pan redaktor chyba ma przysłowiowego "gula" bez przesady ,ale takie jest nasze społeczeństwo że się patrzy na innych i "się śmiejemy" takie rzeczy tylko w PL !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jasne...

lepiej toczyć się z brzuchem na 1.5 metra i piwem w ręku..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niecenzuralne słowa....

to dopiero jazda...podróżował od pętli 7-ką a wysiadł przy PGE Arena o 6,31 imigrant zza wschodniej granicy.Co drugie słowo to siarczyste przekleństwa a na zwrócenie mu uwagi powiedział żeby nie słuchać. Pomóżcie namierzyć człowieka i niech wraca tam skąd przyjechał a monitoring pomoże.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Biegacz?

Bo chciałabym zobaczyć jak zasuwa w tych klapkach, ze sporym plecakiem ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do lasu...

bo zwierzęta z futrem siedzą w lesie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie dla zarostu na gębie w przestrzeni publicznej!

Nie dla łysej, odsłoniętej, spoconej czaszki itd. Ba, niech tacy nawet na zdjęciach się w publicznej przestrzeni sieci www nie pojawiają.

Zmieniajmy normy, wykluczajmy naturystów, chorych, starych, innych. Niech żyje pokolenie 1984.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak mieszkasz w tym kraju płacisz podatki to to jest też twój dom !!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jak się przykleja z w autobusie do zaszczanego śmierdzącego menela który nie myśl się rok i jest w koszulce to lepiej???? Lepszy goły czysty niż ubrany brudas i smierdziel!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

Przeszkadza mi patrzenie na obleśnych facecików, którzy myślą, że są Schwarzeneggerami!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

golasy

Goły kolego to sobie możesz chodzić w swoim domu!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Miami wszyscy chodzą w strojach kąpielowych by się nie pocić pod sterta ubrań u nas akurat sterta ubrań od chińskich padziewi. Wole w bikini niż w ala jeansach ala bawełnianych bluzkach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie wierze..co za dno..Jak mozna popełnić taki "artykuł"?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

....

Nie pisz Pan takich głupot...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dziennikarz do więzienia za dyskryminacje, torsofob

dziennikarz do więzienia za ten artykuł, mowa nienawiści, torsofob. Ma brzuch wielki od piwa i mu przeszkadza jak ktoś chodzi bez koszulki; ja też po siłowni lubię chodzić bez koszulki po mieście. mi przeszkadza jak widzę takich dziennikarzy co mają brzuch jak stąd do warszawy, powinni mieć zakaz chodzenia po ulicy!!!!. STOP TORSOFOBII, NUDYSTOFOBII, BIGAMISTOFOBOM, ZOOFOBOM, DENDROFOBOM, POLIAMEROFOBOM, niech każdy robi co mu się podoba w miejscach publicznych, chyba mamy wolność; ludzie mogą się nawet kochać na ulicy nikomu nic do tego!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10