Do ludzi o dobrym serduszku

Do ludzi o dobrym serduszku
ZWRACAM SIE DO PANSTWA Z PROSBA O ODZIEZ W ROZMIARZE 158CM DO 160CM DLA CHLOPCA 13 LETNIEGO KTOREMU MAMA NIEKUPUJE UBRAN GDYZ WOLI WYDAC PIENIAZKI NA COS INNEGO.JAK GO POZNALAM I ZOBACZYLAM JAKI JEST SMUTNY DZIECI SIE Z NIEGO SMIEJA ZROBILO MI SIE PRZYKRO I POSTANOWILAM MU W JAKIS SPOSOB POMUC,ALE SAMA WYCHOWUJE CORECZKE I NIEZAWSZE MNIE STAC ABY COS MU KUPIC DO UBRANIA DLATEGO JESLI KTOS MIALBY TAKIE UBRANKA TO Z CHECIA JE PRZYJME.NIECHCE PIENIEDZY JEDYNIE UBRANKA ZEBY CHLOPAK JAKOS WYGLADAL.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zaiebista ma matke;/
Weż to lepiej zgłoś gdzieś...

Dziecko bedzie miało traume do końca życia;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

do patrinki..

napisalem do pani E-maila prosze na niego odp.. mam parę ubrań..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli dziecko jest zaniedbane i to nie budzi żadnych wątpliwości, to rzeczywiście należy takie coś zgłosić na policję albo do mopsu. Może nie tylko chodzi w starych łachach, ale jest np niedożywione.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmm

możne i jest w tym trochę racji... ale co zgłosi się to zabiorą chłopca gdzieś do ośrodka .. a mamy możne porostu na to nie stac zęby kupić dziecku to co potrzeba .. SA trudne czasy i nie ma się co dziwić.. trzeba porostu pomoc..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

W GDYNI NA PUSTAKCH CISOWSKICH Z BOKU JEDNEGO SKLEPU BIEDRONKA TAM ODDAWAJA CIUSZKI ZA DARMO ,PROSZE ISC TAM SOBIE ZOBACZYC MOZE COS AKURAT PANI ZNAJDZIE.TAM LUDZIE ODDAJA CIUSZKI A INNI IDA I SOBIE PO PROSTU KORZYSTAJA,POLECAM I POZDRAWIAM:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

SPROSTOWANIE

NIE SKLEPU BIEDRONKA A STOKROTKA:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest takie powiedzenie rodziny sie nie wybiera.Chlopak kocha swoja mame i nie da powiedziec zlego slowa na nia.skrzywdzilabym go gdybym to gdzies zglosila i by go zabrali.Zapewniam ze chlopak nie chodzi glodny,potrzebuje tylko ubrania zeby w miare jakos wygladac.To nie jego wina ze inni maja a on nie dlatego chce mu pomoc zeby choc troszke nieczul sie gorszy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

patrinka, nie panikuj...

myślisz, że tak łatwo dziecko komuś zabrać. A jakbyś to zgłosiła to może matka dostanie pomoc, albo kuratora, który będzie jej patrzył na ręce. A to, że dziecko ją kocha to akurat nie jest argument, żeby udawać, że nic się nie dzieje i milczeć. Dzieci kochają zawsze sowich rodziców, nawet takie, które są przez nich bardzo krzywdzone.zastanawia mnie tez to co napisałaś, właściwie na co innego matka woli wydawać, na alkohol...? Bo jeśli tak to tym bardziej powinnaś to zgłosić do opieki. A może matka jest w porządku, ale mało zaradna i nie potrafi sama o pomoc poprosić, wtedy może dostałaby jakiś zasiłek celowy, np na wyprawkę do szkoły dla syna, np strój na wf czy buty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Matka

Patrinka zwróciła sie o pomoc dla chłopca,a nie komentarze!!!Może matka nie ma za co po prostu kupić ubrań dla niego?Dlaczego odrazu jest posądzenie,że pije!
Nie mogę sama pomóc-mam synów dryblasów,więc ubrania nie bedą pasowały!Przeglądnijcie swoje szafy,a może coś sie znajdzie!
I do Pana Jana!Polska to nie Ameryka,że opieka zajmie się dziećmi krzywdzonymi przez rodziców!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

podziekowanie dla Pani Joli

chcialam bardzo podziekowac w imieniu chlopca za ubranka i przybory szkolne,bardzo sie ucieszyl z tych wszystkich rzeczy.Ja rowniez jestem bardzo wdzieczna,za ta jego radosc jaka mial na twarzy dzieki Pani.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

do niemilych ludzi

nie rozumiem was czy ja prosze o jakies pieniadze lub wartosciowe rzeczy?NIE prosze tylko o ubranka czy to tak wiele?Was chyba poprostu boli to ze sa jeszcze ludzie ktorzy bezinteresownie pomagaja innym.DLATEGO PRZESTANCIE PISAC DO MNIE MAILE TYPU ZLODZIEJKA,OSZUSTKA,UBRANKA W ZAMIAN ZA SEKS,takie wiadomosci sa po prostu nie na miejscu.Mam nadzieje ze wasze dzieci nigdy niebeda w takiej sytuacji.Wiec zastanowcie sie zanim do mnie napiszecie,bo moze kiedys bedziecie potrzebowali pomocy,a ludzie was potraktuja tak jak wy mnie i zobaczycie jak wtedy jest milo..
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0