Do mam z przymorza

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Słyszałam że w naszej dzielnicy otworzyli nowy bar mleczny, a czasem jak nie chce mi się gotować idę do tego na jagiellońskiej, chętnie sprawdza nowe miejsce , gdzie to dokładnie jest?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do mam z przymorza

Mówisz o tym na Opolskiej? Bardzo smaczne jedzenie :) Przyjazne ceny :) Krótkie menu - codziennie coś innego wypisywane jest na tablicy. Kilka razy jedliśmy tam obiad :) Zestawy obiadowe (zupa + drugie danie lub można wymienić zupę na kompot - my tak robimy) od bodajże 9,99zł czy 10,99zł :)

Bar jest w ciągu sklepów na Opolskiej (tam gdzie Tesco, sklep rybny, sklep mięsny Stokłosy, biblioteka)

W porze obiadowej ciężko o wolny stolik ;)

Ja również polecam bar mleczny na opolskiej!
Pyszne, tanie, domowe jedzenie i można zabrać na wynos.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bar jest w miejscu dawnego warzywniaka na Opolskiej.

Również polecam. Właściciele mieli bardzo dobry pomysł na otwarcie takiej jadłodajni w tej okolicy. Chętnych na jedzonko nie brakuje, a dobrze jest mieć pod nosem miejsce gdzie można tanio i dobrze zjeść

O, to nie wiedziałam. Od dawna jest? W jakich godzinach? Mają może placki po cygańsku :D?

Chyba jakoś w kwietniu było otwarcie? http://forum.trojmiasto.pl/Bar-mleczny-na-Opolskiej-prosze-o-opinie-t533721,5,1.html

Ja nigdy na placka po cygańsku nie trafiłam :P więc nie wiem czy bywają ;) a menu jak pisałam jest zmienne ;)

Codziennie jest chyba 4-5(?)różnych zestawów do wyboru(różne ceny, max chyba 13,99 czy jakoś tak), naleśniki, pierogi, kopytka :)
Zestaw możesz sobie ułożyć jak chcesz - z sosem lub bez, ziemniaki posypane zieleniną lub nie, surówka lub warzywka na ciepło, zupę możesz wymienić na kompot.
Mają też koktajle, i desery typu owocowa galaretka :)

Ja trafiłam na placka po cygańsku chyba dwa razy.
Bardzo dobry i wielki nie dało się zjeść całego:)

Dziewczyny a jest czynny w ndz :D? Jakby ktoś mijał po drodze, możecie mi sprawdzić? Bo mieszkam dość daleko a bym chętnie jutro podskoczyła :)

Ja mieszkam obok. W niedzielę jest nieczynne.

A w soboty do 15 czy jakos tak :)

Wybieram się dziś, mam nadzieję że coś trafię o takiej porze jeszcze ;)

Dzięki za polecenie, to forum to czasem skarbnica wiedzy jeśli chodzi o takie drobiazgi ;)

Inne tematy z forum

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

gdzie chodzicie do stomatologa? (14 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...