Do niezadowolonych słów kilka
Muszę zdementować kilka nieprzychylnych opinii nt.kina Krewetka. Rezerwacja biletów-bez zadnego problemu dodzwoniłam się do kasy,bardzo miła pani uprzejmie przyjęła zlecenie pytając,które miejsca mi odpowiadają.Poniewaz w Krewetce jeszcze nie byłam,poprosiłam o sugestię.Pani obszernie opowiedziała,gdzie bedzie mi najlepiej zarezerwować miejsca.Poinformowała o wszystkim czego chciałam się dowiedzieć,na koniec rozmowy .zycząc miłego dnia.Nie rozumiem więc dlaczego przeczytane opinie bardzo mnie dziwią.Myślę,że dokonując telefonicznie rezerwacji trzeba dostosować się do zalecen obsługi i wykupić bilet o stosownej porze a nie na minutę przed rozpoczęciem seansu/po to,żeby uniknąć przydługich reklam/.Pamietam,jak nie było jeszcze możliwości rezerwowania biletów...tłumy ludzi napierających na jedno ciasne okienko,te cudze łokcie wciskające się w żebra,ta niepewnosć-czy jeszcze starczy dla mnie i w końcu upragniony kawałek papierka pozwalający na zajęcie miejsca we "fryzjerskich rzędach".A za mną glosy rozzalenia..Na salę wchodziłam dumnie,z godnością.Nie słyszalam w trakcie projekcji siorbania,mlaskania,szeleszczenia papierkami.Masz pretensje?Postaraj się o nieco kultury,szacunku i