Do złodzieja który włamał się do sklepu w lotni

Temat dostępny też na forum: Zaspa
napiszę krótko: dorwę Cię. Brzydzę się złodziejstwem i to będę ścigał do skutku. Jak pisałem ogłoszenie o pracę to się nie zgłosiłeś, za to zgłosiłeś się po łatwą kasę gdy można było mnie okraść. Drugi raz na to nie pozwolę, a i ten nie pozostanie bez echa.

Masz pecha, bo ukradłeś towar b.rzadko spotkany i używany przez wąskie grono specjalistycznych salonów urody. Od razu poznam, że to moje. Obstawione i monitorowane są wszystkie bazary, sklepy z kosmetykami, aukcje internetowe oraz jesteśmy przygotowani na próby sprzedaży kanałem bezpośrednim.

DO WSZYSTKICH : w nocy z soboty na niedzielę doszło do kradzieży w sklepie z kosmetykami w Lotni. Złodzieje najpierw próbowali wejść przez szybę, a gdy jej nie stłukli, wyłamali drzwi od wewnątrz. Jeśli jest ktoś kto mógłby udzielić nam informacji związanych ze sprawą, bardzo prosimy o kontakt.

Dla osoby która nam pomoże znaleźć sprawcę i odzyskać towar - przewidujemy sporą nagrodę pieniężną.

Jeśli brałeś w tym udział, a chcesz mieć czyste sumienie, zgarnąć kasę i sprawić by winny był ukarany - również daj znać. Ciężko pracowaliśmy na to, co zostało nam brutalnie odebrane.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do złodzieja który włamał się do sklepu w lotni

> ukradłeś towar b.rzadko spotkany i używany przez wąskie grono specjalistycznych salonów urody. Od razu poznam, że to moje

Sądzę, że jeśli faktycznie towar jest unikalny, to warto posiedzieć dzień czy dwa, zrobić bazę potencjalnych nabywców i puścić mailing.

Są spore szanse, że dorwiesz s*******a. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co ochrona ,znowu spali,a może mieli wolne.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej, wiesz...salonów w 3miescie jest zbyt duzo zeby do kazdego pisac i mowic ze jak cos to te lakiery są nasze:( jakby ktoś coś wiedział, prosimy o kontakt. To naparwdę bardzo ważne...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0