Do zranionych serc

Do zranionych serc
Do zranionych serc

Moje życie utraciło sens. Zostawił mnie chłopak po wielu letnim związku. Ból i cierpienie przeszywa całe serce, duszę.
Może Wy również jesteście w podobnej sytuacji i chcielibyście spotkać dobrą kumpelę z którą mogłybyście porozmawiać, razem wspierać, wyjść na imprezę by trochę zająć czas i myśli przyjemniejszymi chwilami niż tylko płacz i tęsknota.
Z grupie zawsze lżej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:(

https://www.youtube.com/watch?v=BVgSoWYzt0Y
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

o jeny, w czym problem? tylko jeden chłopak jest na tym świecie?!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dla niej w tej chwili tylko jeden i taka głupia gadka że tego kwiatu pół światu nic tu nie zmienia.
Sama musisz się z tym uporać i powstać, niczym nie zajmiesz sobie czasu, to niemożliwe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Puste dyskuty Widac ze osoba ponizej nigdy zakochana nie byla.Ja cie rozumiem trzeba czasu rany sie zagoja niestety blizny pozostana Moge tobie pomuc odezwe sie na maila Pamietaj zajmnij sie czyms rob cos nie sluchaj muzyki ktora wywola wspomienia porzadnie sie wyplacz nie boj sie lez one oczyszczaja koja bol odezwe sie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

bożenka najpierw naucz się pisać bez błędów i dawaj rady też bez błędów. a zakochany to byłem jestem i będę
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

jesteś pacam i debil. co ty wiesz o milosci ? Skaczesz z kwiatka na kwiatek i pewnie zdradzasz swoja polowe. A co do bledow ty pacanie sam się naucz pisać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Porzucony

Napisałem ci meila slawi278@wp.pl.Proszę o kontakt mam ten sam problem co Ty:(Może jakoś razem wyciągnięmy się z tego dołka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dobra rada !!!!zawsze we dwoje razniej no i jest ramie które można się wypłakać. Radzę nie za dużo łez w mankiet .słynna e.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie naucz się pisać tylko naucz się ortografii . Bo pisać to na pewno potrafi Bożenka . A Krytyka to trzeba do szkoły zapisać .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masakra więcej ludzi od pouczania jak od pomocy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0