Dobra spacerówka?

Temat dostępny też na forum: Kupię Rodzina i dziecko
Dziewczyny chce kupić spacerówkę. Nie mam pojęcia jaką wybrać. Nie wiem czy nie mam zbyt duzych wymagań..

najlepiej trójkołowiec
przekładana rączka
pompowane kółka
opuszczane oparcie-broń Boże na pasku
na daszku okienko ale zakrywane

koniecznie lekka :)

ech :) pomocy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobra spacerówka?

trzykołowy i przekładana rączka??
wymagasz zbyt wiele
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

no właśnie nie wiem czy są 3 kołowce z przekładaną rączką czy tylko z przekładana budką, dlatego poprosiłam o pomoc. Trochę wyrozumiałości koleżanko...

poza tym napisałam "najlepiej trójkołowiec" a nie "koniecznie"... różnica znaczna.

hej, nie wiem czy chcesz miec nowy wozek i dla kogo ma być dla chlopca czy dziewczynki-ale ja własnie mam trojkołowiec, koła pompowane o ile dobrze wiem,dziecko można posadzic kierunkiem do siebie i na odwrót. Sprzedaję po 1 dziecku -wózek z Niemiec, kosztował 600 Euro

To jest nowy wózek? ja raczej coś używanego bym chciała dla dziewczynki.

daj maila wyslę zdjęcia

ja polecam maxi cosi mure sa wersje 3 i 4 kolowe.. nie ma przekladanej raczki ale ma siedzonko ktore jednym ruchem przepinasz w obie strony. budka jest o tyle funkcjonalna, ze wychodzi z niej druga budka, ktora chroni od wiatru i slonca kiedy dziecko spi :) kola duze i pompowane obrotowe, nie ma drogi po ktorej mura nie przejedziesz! maly minus, ze nie jest super lekka raczej normalna waga :)

http://maxi-cosi.com/Products/Strollers/Strollers/Mura-3.aspx

ale sie czepiasz ....

aha i dodam,że ma okienko zakrywane, i był kupiony ze względu na wagę małą i żeby zajmował mało miejsca w bagażniku.

jest pytanie, jest odpowiedź
nie rozumiem oburzenia...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

mura ładny-dziękuję, tylko obawiam się czy nie jest rozmiarów x-landera xt którego miałam, jak dla mnie za ciężki i zbyt duży. Podoba mi się Quinny Buzz 3 może ma któraś? :)

mój mail czarnulka203@wp.pl

sorki ja mam zdjęcia tylko z gondolką ale mam ogłoszenie gdzie babaczka taki sam sprzedawała i ma tam zdjęcie w wersji spacerowki, kolor taki sam mam tylko ten czerwony na dachu jest trochę wyblakły

http://dzierzoniow.olx.pl/wozek-dzieciecy-panther-junior-iid-105822316

A w ogole to zapraszam na zywo popatrzeć w Gdansku jezeli będziesz zainteresowana. Cena 359

ładny jest... a jak rozkładane jest siedzisko? rozumiem że w 100% sprawny? :)

jest sprawny w 100%, sprzedaje ten wózek dla szwagierki, ona mieszka w Niemczech i tam go kupiła. Nie mamy miejsca w piwnicy, i ja szczerze nie znam specjalności tego wózka. Wiem tylko ze jest sprawny i jedyne ze ma wyblakły kolor dachu.Lepieij chyba obejrzeć na żywo i pokazać co potrafi. Mieszkam w Gdansku koło starówki, jeżeli namyślisz się daj znać.

Inne tematy z forum

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?